evetttt hadi bi el atın!

okeanos

Banned
bilenler bilir, tolga (seven_adam) beni yanlış anladı...
bilmeyenler için kısa özet;

net sorunum vardı, düşüp duruyodum, bu sırada yanlış anlaşılmaya meyilli bi cümle yazmışım farkında olmadan!
oda hem o cümleyi, hemde düşüşümü çıkıç olrak yanlış anladı zannımca....
site kuralları gereği özelden ona ulaşma şansım yok.
hadi bi el atın bakalım arkadaşlar...
ne yapmam gerek?

---> evetttt hadi bi el atın!

aranızda nasıl bisey var bilmiyorum ama yanlıs anlamayla ne aska ne arkadaslıga nokta koyulmaz canm yanlıs anladıysa gelip sorması lazım ne demek istedin diye yada neden diye sana söz hakkı tanımalı ve gercekten seni önemsiyosa bunu yapar yani senin yapabilcegin bisey yok bu yazınıda görüp sormazsa sende eyvallah desin olur biter..

Ablacım sen kimseyi kırmazsın yanlışlıkla yazdıysan Tolga'da anlayışla karşılar diye düşünüyorum.. Ve sen eğer ona değer vermiyor olsan boşver der geçerdin ama konu açmışsın onun için. Tolga anlayış gösterecektir eğer konuyu görürse. Görmez ise de sen üzerine düşüni yapmışsın. Sıkma canını Ablam :)

aranızda nasıl bisey var bilmiyorum ama yanlıs anlamayla ne aska ne arkadaslıga nokta koyulmaz canm yanlıs anladıysa gelip sorması lazım ne demek istedin diye yada neden diye sana söz hakkı tanımalı ve gercekten seni önemsiyosa bunu yapar yani senin yapabilcegin bisey yok bu yazınıda görüp sormazsa sende eyvallah desin olur biter..

Ablacım sen kimseyi kırmazsın yanlışlıkla yazdıysan Tolga'da anlayışla karşılar diye düşünüyorum.. Ve sen eğer ona değer vermiyor olsan boşver der geçerdin ama konu açmışsın onun için. Tolga anlayış gösterecektir eğer konuyu görürse. Görmez ise de sen üzerine düşüni yapmışsın. Sıkma canını Ablam :)

olay tatlıya bağlandı :)

sağolun tekrar kızlar :)

Seven Adam Herkezi Sever

Kimseyede Uzun Süreli Dargın Kalmaz

Seven Adamdan Korkma.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri