djekselans
Kayıtlı Üye
Bugün dersanede sevdiğim kızın çantasına , seni özledim yazan bir tahta parçası koyan ve giden benim . Umarım görmüştür. Ve belki eskisi gibi oluruz .
Sınıftaki kızlara bahsedip mutlu olduğunu ifade etmiş ama hiç bişey yok gibi davrandı ve bende daha gitmedim dersaneye . Haketmeyen bi kız zaten ama bi anlık özlem
Öyle yaptım zaten de içimde bi ukte kaldı
Romanzzz ne demek
Romantisim :17qn8h:
hmm tamam anladım teşekkürler gerçekten öyleyim sanırım
Rica ederim ... anlamadigim sey sen tahta parcasimi bulunduruorsun hep yaninda )))))
tabi ki hayır . işin aslı çok eski bir kız arkadaşım birgün ayakkabımın içine koyup gitmiş . ince kağıttan birazs kalın bir tahta parçasının üstüne yazmış kurdele yapmış birde . onu almış koymuştum bi yere . belkide 1 yıl olmuştur üstünden . tekrar bulunca değerlendiriyim dedim
xD erkek milleti iste baska ne beklersin
benim için bana verilmesi hiç bir şey ifade etmiyordu . Değerli değildi benim için . Çünkü o kişi yalvarsa yakarsa bile affedilemeyecek yanlışlar yaptı . . Bu yüzden o hediyenin bi anlamı yoktu . bende değerlendirdim fena mı ettim
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.