Evet o benim

djekselans

Kayıtlı Üye
Bugün dersanede sevdiğim kızın çantasına , seni özledim yazan bir tahta parçası koyan ve giden benim . Umarım görmüştür. Ve belki eskisi gibi oluruz .

---> Evet o benim

[MENTION=163497]djekselans[/MENTION] Karşısına çıkıp söylemen daha kesin...

---> Evet o benim

Sınıftaki kızlara bahsedip mutlu olduğunu ifade etmiş ama hiç bişey yok gibi davrandı ve bende daha gitmedim dersaneye . Haketmeyen bi kız zaten ama bi anlık özlem

---> Evet o benim

Rica ederim ... anlamadigim sey sen tahta parcasimi bulunduruorsun hep yaninda :))))))

tabi ki hayır . işin aslı çok eski bir kız arkadaşım birgün ayakkabımın içine koyup gitmiş . ince kağıttan birazs kalın bir tahta parçasının üstüne yazmış kurdele yapmış birde . onu almış koymuştum bi yere . belkide 1 yıl olmuştur üstünden . tekrar bulunca değerlendiriyim dedim :)

---> Evet o benim

tabi ki hayır . işin aslı çok eski bir kız arkadaşım birgün ayakkabımın içine koyup gitmiş . ince kağıttan birazs kalın bir tahta parçasının üstüne yazmış kurdele yapmış birde . onu almış koymuştum bi yere . belkide 1 yıl olmuştur üstünden . tekrar bulunca değerlendiriyim dedim :)

xD erkek milleti iste baska ne beklersin

---> Evet o benim

xD erkek milleti iste baska ne beklersin

benim için bana verilmesi hiç bir şey ifade etmiyordu . Değerli değildi benim için . Çünkü o kişi yalvarsa yakarsa bile affedilemeyecek yanlışlar yaptı . . Bu yüzden o hediyenin bi anlamı yoktu . bende değerlendirdim fena mı ettim :)

Son düzenleme:
---> Evet o benim

benim için bana verilmesi hiç bir şey ifade etmiyordu . Değerli değildi benim için . Çünkü o kişi yalvarsa yakarsa bile affedilemeyecek yanlışlar yaptı . . Bu yüzden o hediyenin bi anlamı yoktu . bende değerlendirdim fena mı ettim :)

Ondanmi sakladin xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri