Evet kızlar çeyizleriniz hazırmı ? xD xD
Valetta Bayan Üye 6 Tem 2012 #5 ---> Evet kızlar çeyizleriniz hazırmı ? Ben anlamam annem ilgileniyor o işlerle
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 7 Tem 2012 #7 ---> Evet kızlar çeyizleriniz hazırmı ? ceyizi bosverin kızlar bohcanızı durun kacmanız daha kolay olur
---> Evet kızlar çeyizleriniz hazırmı ? ceyizi bosverin kızlar bohcanızı durun kacmanız daha kolay olur
parasite Kayıtlı Üye 8 Tem 2012 #9 ---> Evet kızlar çeyizleriniz hazırmı ? Çeyiz tamam tek eksik gelin ... xD
kayipruh Kayıtlı Üye 21 Tem 2012 #10 ---> Evet kızlar çeyizleriniz hazırmı ? Ben anlamam annem ilgileniyor o işlerle kız olsaydım böyle olurdu
---> Evet kızlar çeyizleriniz hazırmı ? Ben anlamam annem ilgileniyor o işlerle kız olsaydım böyle olurdu
LaZZkopateLLa Bayan Üye 21 Tem 2012 #11 ---> Evet kızlar çeyizleriniz hazırmı ? Ben anlamam annem ilgileniyor o işlerle
'Gülümse :D Prenses 21 Tem 2012 #12 ---> Evet kızlar çeyizleriniz hazırmı ? Çeyiz tamam tek eksik damat
TaTLı-CaDı Hayalperest. Bayan Üye 21 Tem 2012 #14 ---> Evet kızlar çeyizleriniz hazırmı ? Daha zamanı var.
duyguMuhtar Bayan Üye 21 Tem 2012 #15 ---> Evet kızlar çeyizleriniz hazırmı ? hayır 2 sene beklemesi lazım
G Gülümse. Bayan Üye 21 Tem 2012 #16 ---> Evet kızlar çeyizleriniz hazırmı ? Teee küçükken hazırlamışlardı ama annem onları teker teker çıkarıp kullanıyor xD Yani daha zamanı var.
---> Evet kızlar çeyizleriniz hazırmı ? Teee küçükken hazırlamışlardı ama annem onları teker teker çıkarıp kullanıyor xD Yani daha zamanı var.