Evet. Arkadaşım var!

C'abonBô

Marjinal Maydanoz
Kayıtlı Üye
Evet arkadaşım var.

Parfümü kapağına sıkıp kokladıktan sonra '' olm bu parfüm çok ağır kokuyo nan ''diyen arkadaşıma '' kanka salla öyle kokla dedim '' Parfümün şişesini sallayıp tekrar kapağı koklayan arkadaşım var.

Evet arkadaşım var.

Ayakkabı almaya gittiğimizde beğendiği kahverengi bir ayakkabıyı eline alıp uzuuunca bir inceledikten sonra '' ağabey bunun kahverengisi var mı? '' diyen bir arkadaşım daha var.

Evet arkadaşım var.

Telefonundan 0.facebook a girmesini rica ettiğim arkadaşım bana söyle msn adresini dedi. kral dedim yazdı alttan tire dedim yazdı. 50 dedim yazdı. O anda diğer arkadaşların hadi gidiyoruz dediler. Bende msn adresimin devamını söylememi bekleyen arkadaşıma neyse kanka vazgeçtim dedim. ''kral_50.vazgeç[email protected]. Şifreni gir nan!''

Tabi bensiz olur mu?

YGS ye gireceğimiz yerler açıklanmış gir netten bak diye mesaj geldi arkadaştan. Girdim ÖSYM nin sitesine. Sınav merkezleri Sitede 07 Mart 2011 tarihinde açıklanacaktır yazısını gördüm. Arkadaşa direk mesaj attım. Nan kamil taa 7 martta açıklanacakmış diye mesaj attım. Nerden bileyim ben 7 mart tarihinde olduğumuzu. Mecburmuyum tarihi hatırlamaya. Hayır yani ösym de öyle bir yazmışki 7 martta açıklanacak diye. İnsan sınav merkezleri açıklandı diye bir başlık koyar. Bu kadar mı acizsiniz? Neyseki arkadaşımdan gelen küfür dolu mesajla kendime geldim.

Böyle mutlu mesut yaşıyoruz arkadaşlarla...

---> Evet. Arkadaşım var!

Parfümü kapağına sıkıp kokladıktan sonra '' olm bu parfüm çok ağır kokuyo nan ''diyen arkadaşıma '' kanka salla öyle kokla dedim '' Parfümün şişesini sallayıp tekrar kapağı koklayan arkadaşım var.

güzeldi (;

hahaha

ahahah:D nerde sorunlu var beni bulur derken başka kimseyi düşünmemişim demek :D aynıları bende de mevcut :D:D

Boşver ya böylesi daha güzel her gün bir olay her gün ayrı bir makara zaten ortamlarında makaraya ihtiyacı var.Takıl işte malzemede çok daha ne istiyorsun.Şahsen ben böyle bir hayattan çok memnunum :)

Teşekkürler paylaştığın için

Boşver ya böylesi daha güzel her gün bir olay her gün ayrı bir makara zaten ortamlarında makaraya ihtiyacı var.Takıl işte malzemede çok daha ne istiyorsun.Şahsen ben böyle bir hayattan çok memnunum :)

Teşekkürler paylaştığın için

Bi noktadan sonra bu durumun yan etkileri senin üzerindede belirmeye başlıyo. Pekte hayırlı bişey değil aslında xD

Ne güzeL ya .
Şuan fena halde kıskandım sizi :pp
Bizimkilerse anca birbirlerine laf sokup dursunlar .
Şaka bi yana böyle arkadaş gruplarına acayip imreniyorum.
Dediğin gibi herr gün ayrı makara gır gır şamata . =)
Neyse sağol paylaştığın için BiRivayet

Benimde otobüste tutunacak yer kalmayınca ona tuttunduğumda ''doğan sigorta gibiyim valla'' diyen bir arkadaşım var. Hemde en yakın arkadaşım.

Makara tukara güzeldir ya :)
Teşekkürler paylaşım için.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri