Eve Düşen Yıldırım dizisine katılan ünlü isim şaşırttı!

ParadokS

Kayıtlı Üye
Rol uğruna konsomatris.

Ünlü şarkıcı Semiha Yankı 'konsomatris Belkıs' karakteri için kamera karşısına geçti. 'Eve Düşen Yıldırım' dizisinin kadrosuna dahil olan ünlü sanatçı, bu akşam Show TV ekranlarında ilk oyunculuk deneyimini sergilemiş olacak. Dizide Yankı'ya; Murat Han, Gizem Karaca, Seda Akman, Şencan Güleryüz ve Suzan Aksoy gibi tecrübeli oyuncular eşlik ediyor.

---> Eve Düşen Yıldırım dizisine katılan ünlü isim şaşırttı!

cok berbat bir dizi, bir bolum baktim

sadece basma tarzi elbise giymis diye yaniki cok acilmamis (acilmamis derken aciklik kapalilik kast etmiyorum) gozu acilmamis biri gibi gostermisler.
basma tarzi giydirmisler ya, yaniki cok mahsum, cocuksu biri gibiymis gibi yapmislar.

ama bakislari bile mahsum degil. becerememis rolunu ki. cok sinsi bakiyor
birde cok mahsum birseyden haberi yokmus ya, mini giydirmisler dekolte hat saffada, yaniki cocuksu :D

copk komik, bir bolumune baktim dahada bakmadim, nasil bir filim olacagi belli.

evli olan adam ona asik olacak yetmemis gibi adamin kardeside asik olacak, sonra her dizede oldugu gibi
flim yapimcilari artik yeni seyler uretsinler. SIKILDIK, biktik, hem istedikleride oldu, toplumada asiladilar bunuda basardilar.
artik kimin eli kimin cebinde belli degil.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri