endLesS
Webmaster
O sıralar daha ilkokul 7. Sınıfa gidiyorum. Başarılı bir öğrenci değildim belki son 2 senedir fakat yalan söylemeye başladım o sıralar. Mehmet Emin diye arkadaşım vardı ve ailem konuşmamı pek tasvip etmiyordu. Ben ise dik kafalılığım ile boş zamanımda sürekli onunlaydım. 4 Zayıfım vardı ve aileme söylememiştim. Keşke söyleseymişim diyorum şu sıralar. Çünkü sonra Yalancılığa alıştım. Annem veli toplantısına gittiğinde ben evden çıktım 2 poşet vardı içine yeni polarımı falan koymuştum hani dışardayız ya eskiyecek nasılsa düşüncesi.. Sonra çıktım gidiyordum ve aklımda hep bir soru . Peki ailem ne yapacak ? Annemi düşünüp duruyordum ve aynı zamanda da gözümden yaş aka aka hızlı adımlarla ilerliyorum. Ankara Altınpark'da kalırım diyorum fakat Aman Allahım o nasıl bir soğuktur ki içimi titreten. Ailemi düşünmekten mi yoksa gerçekten mi soğuktu ? Oturup parka ağladım yarım saat nerdeyse. Ve elimde ki poşeti Altınpark'ın dibinde oturan Fatma Teyzelere " Annemler bunu alacaklar " diyerek bıraktım ve çıktım. Kalındı kıyafetim ama saklayacak yerim yoktu ve sevdiğim polarımı bıraktım onlara. Akşam oldu ve Barbaros Hayrettin Paşa Camisine gittim. Cami'de kalmaktı amacım. Akşam ya da Yatsı namazıydı yalan olmasın. Namazı kıldım cemaat dağılırken bu arada Cami ile aynı mahallede evimiz .) Sonra beklerken arkadan Osman geldi. Osman benim çocukluk arkadaşımdı ve Babamların beni aradığını söyledi ve Babam dışarda beni bekliyormuş. Meğer bizim Osman beni görmüş abdest alırken. Dışarı çıktım ( şu an tüylerim diken diken oldu geçmişi hatırlayınca ). Babam bana baktı ve bişey demeden eve gidiyorduk. Fatma teyzelerin evinin önünden geçerken bana bakıyorlardı Çok şükür bulundu dediler. Meğer mahalle beni arıyormuş mahalleden kastım 2-3 aile dostumuz. Eve geldiğim de alt katta ki Veli Amca 'da gelmiş Annem yoktu. Ve bi ara annem geldi gözleri şişmiş ağlamaktan. Herkes ağladı orada . " Neden gittin ? " dedi bana ve bişey diyemedim. Oysa 4 değil okulda kalmış olsam değmezdi Annemin göz yaşlarına. O Anki düşünceler işte. Neyse içim fena oldu azıcık fazla uzatmayım en iyisi .)
Sonra anladım ki ne olursa olsun hiçbişey aileni üzmene değmezmiş. Bir daha böyle bişey yapmadım, yapmam da...
Okuyanlara teşekkür ederim..
Kayıp ilanı görmüştüm internette yazıyım dedim. Ne kadar ciddiye alınır bilinmez .
Sevgilerimle
Sonra anladım ki ne olursa olsun hiçbişey aileni üzmene değmezmiş. Bir daha böyle bişey yapmadım, yapmam da...
Okuyanlara teşekkür ederim..
Kayıp ilanı görmüştüm internette yazıyım dedim. Ne kadar ciddiye alınır bilinmez .
Sevgilerimle