Ev Yapımı Vanilyalı Dondurma Tarifi

ashli

Bayan Üye
537869694197.jpg

Malzemeler

2 su bardağı süt
1 çay kaşığı vanilya
2 su bardağı tozşeker
300 gram süt kreması
5 adet yumurtanın sarısı

Yapılışı

Sütü, vanilyayı ve tozşekerin yarısını tahta bir kaşıkla muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirin. Daha sonra soğumaya bırakın. Kremayı çırpma teliyle koyulaşana kadar çırpıp kenara alın. Yumurta sarılarını ve kalan tozşekeri bir kaba alın. Kabı içinde sıcak su bulunan daha geniş bir kabın içine oturtun ve çırparak kabartın. Hafif soğuduktan sonra sütlü karışımı, yumurtalı karışımın içine bir çırpma teliyle çırparak yavaşça ilave edin. Bu karışımı yine çırpma teliyle çırparak yavaşça kremanın içine katın. Hazırladığınız dondurmayı derin bir kaseye boşaltın ve derin dondurucuda en az 7-8 saat bekletin. Daha sonra kuplara alarak servis yapın.

---> Ev Yapımı Vanilyalı Dondurma Tarifi

Sen bayağı taktın bu aralar dondurmaya :D

ah ah başıma geleni bilsen böle konuşmazsın xD
Zehirlendim dondurmadan açık dondurma da değildi üstelik :M
bir hafta kadar olmuştur
bir daha yemicem die kendime söz verdim xD
Gel görki dondurma die ölüyorum hahaha

Geçmiş olsun. Tarihi falan mı geçmiş nasıl olduda zehirlendin.
Ye ye bi şe olmaz :D

Saol :D
Tarihi geçmişti kesin bir daha o marketten almicam xD

Merhaba.Gördüğümüz kadarı ile dondurmayı tarif ederken bile,helak oluyorsunuz.Biz size kıyamayız.Siz de kıymayın kendinize.hatta bir jest yapın kendinize,acılı lahmacun ısmarlayın.Dondurmayı belki unutturabilir size. olmadı acılı adana söyleyin.Saygılar.

Not-) Cübbe giymekle iyi bir müslüman olamazsınız.İyi bir müslüman olabilmek için aklınızı kullanmalısınız.:2:

Merhaba.Gördüğümüz kadarı ile dondurmayı tarif ederken bile,helak oluyorsunuz.Biz size kıyamayız.Siz de kıymayın kendinize.hatta bir jest yapın kendinize,acılı lahmacun ısmarlayın.Dondurmayı belki unutturabilir size. olmadı acılı adana söyleyin.Saygılar.

Not-) Cübbe giymekle iyi bir müslüman olamazsınız.İyi bir müslüman olabilmek için aklınızı kullanmalısınız.:2:
Acı tatlıyı nasıl unutturacak :11:

Acı tatlıyı nasıl unutturacak :11:

Çok kolay.bu yemekler zaten ilaç gibidir.Dondurmayı hatırlamanız için ,bayağı zaman gerekebilir.:2:

Çok kolay.bu yemekler zaten ilaç gibidir.Dondurmayı hatırlamanız için ,bayağı zaman gerekebilir.:2:

Peki peki haklı olabilirsiniz xD
Birde dikkatimi çekti notunuzu sadece bana yazıyorsunuz sanırım
Dediklerinize katılmakla beraber bende şöyle küçük bir not ekliyim xD
Ben kapalı veya tesettürlü biri değilim öle düşündünüz sanırım
smiley9.gif

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri