Eurovision 2011'i Kardeşlerimiz kazandı :)

FiberKan

Kayıtlı Üye
Türkiye'nin yarı finalde veda ettiği 56. Eurovision Şarkı Yarışması'nı Azerbaycan kazandı. Eurovision'u 'biz' kazandık?

Azerbaycan tarihinde 4. kez katıldığı yarışmada 221 puanla ilk birinciliğini elde ederken, Ell-Niki diye adlandırılan ikili, zafer sonrası sahneye Türk bayrağıyla çıktı. Yarışmada ikinciliği, Azerbaycan'ın 32 puan gerisinde kalan İtalya elde ett

3.lük 185 puanla İsveç'in
4.lük 159 puanla Ukrayna'nın,
5.lik 134 puanla Danimarka'nın oldu.
Yarışmanın 6.sı ise 43 ülkeden toplam 125 puan alan Bosna Hersek oldu.

TEŞEKKÜRLER AZERBAYCAN

---> Eurovision 2011'i Kardeşlerimiz kazandı :)

seneye kesin Ajdar olur bu gidişle :)
Hepimiz ajdar hepimiz cikitaaaaaaaaaaaaa

Ben unuttum bu yarışmayı izlemeyi neyse kazananı tebrik ederiz :)

ozman konuyu açan arkadaş bizi kandırıyor.Haberimiz yok diye Azerbaycan'ı birinci yaptı

Almanya'da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nı Azerbaycan kazandı. Yarışmaya Türkiye adına katılan Yüksek Sadakat'in yarı finalde elenmesinin ardından "kardeş ülke" Azerbaycan'ın kazanması teselli oldu. Azerbaycan'a Türkiye'den 12 tam puan verildi.

alıntı

Haber doğru arkadaşlar :)

ozman konuyu açan arkadaş bizi kandırıyor.Haberimiz yok diye Azerbaycan'ı birinci yaptı

Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen 56. Eurovizyon Şarkı Yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Yüksek Sadakat, yarı finalde elendi ancak Azerbaycan temsilcisi birincilik ipini göğüsledi.

Konu açanlara laf sokma çabası içinde olacağına araştır.

İyi forumlar

Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen 56. Eurovizyon Şarkı Yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Yüksek Sadakat, yarı finalde elendi ancak Azerbaycan temsilcisi birincilik ipini göğüsledi.

Konu açanlara laf sokma çabası içinde olacağına araştır.

İyi forumlar

Kardeşim;
O Kadar ***** Değilim. Ciddi yazdığımı düşünüyorsan sende bir sorun var sanırım.
Konu açanlara yazmışsın. Hangi konular olduğunu sohbete yazarmısın.
doğum günü için yazıyorsan,haksız oluğumu bir kişi söylesin bana.
Neye niçin yazdığını sende bilmiyorsun,sadece içini boşaltmak için sallıyorsun.
bir daha böyle girişimler de bulunma. Eğlence bak Yeter.
Soru sormadım bu yazımda,oyüzden cevap hakkını kullanmana gerek yok.
Konu dışına çıkılmasın...

Tebrikler Azerbaycan

Türkiye Elendi yani öylemi Finalde yok :S

Bilgilendirdigin Icin Tesekürler Alpaslan...

zafer sonrası sahneye Türk bayrağıyla çıktılar, Tüylerim diken diken oldu :)))

arkadaş şoklarda..
malum bız yarı finalde elenınce meydanlarda Eurovision bu gece dıye bır haberlerde olmadı
gecen gece oldu Azerbeycanda birinci oldu helal olsun
tebrık ederım ve cok guzel bırde jest yaptılar Bizim Bayragımızla Sahneye Cıktılar :4:

Son düzenleme:

Türkiye kazanmış kadar sevindim tebrikLer azerbeycan :)

Yarismayi basdan sona kadar izledim Gönlümde Azerbeycan vardi basdan beri ama aklimin ucundan bile gecmedi birinci olabilicekleri HeLal olsunnnnn cok sevindimmm bu sonuca ve basdan sona kadar Puanlari alirken Türk bayragini ellerinden eksik etmediler Sonuna kadar Haklari Tebrikler :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri