Euro 2012 Heyecanı Tüm Avrupa'yı Sardı

bluee

Kayıtlı Üye
Polonya-Ukrayna karşılaşması ile başlayan UEFA EuroTM 2012, büyük bir futbol şöleni yaşatacak. Oyuncuların görüşleri...

8 Haziran'da görkemli bir açılış ve Polonya-Ukrayna karşılaşması ile başlayan UEFA EuroTM 2012, daha şimdiden tüm futbolseverlere 1 Temmuz'daki finallere kadar eşsiz bir futbol ziyafeti yaşatacağını gösterdi.

İspanya'nın başarılı kalecisi Iker Casillas'ın şampiyonaya ilişkin görüşleri şöyle: "Son birkaç yıldır ve şampiyonada takımda yer alacak, aynı ekip bir arada ama takımımız için oldukça büyük öneme sahip, David Villa ve Carlos Puyol şu an kadroda yoklar. Kendimize güveniyoruz ama bunun kolay olmayacağını da biliyoruz. UEFA Euro 2012TM şampiyonası hepimiz için son birkaç yılın belki de en zorlu şampiyonası olabilir. 2008 yılındaki Euro şampiyonasında yeni bir araya gelen bir takımdık ve insanlar bizden fazla bir şey beklemiyordu. 2010 yılındaki Dünya Kupası'nda ise 2008 yılının performansı bize ilham verdi ve çok çalıştık, çok çaba sarf ettik! Euro 2012'ye gelince; artık beklenti çok daha yüksek ve diğer takımlar nasıl oynadığımızı bildiğinden, kazanmak için her zamankinden daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bunun yanında, kazanırsak çok mutlu olacağız, üst üste üç uluslararası şampiyonluk kazanmak kimsenin yapamadığı bir şey. Şansımız yüksek, ama kolay olmayacağını da biliyoruz."

Fransa'nın ünlü forveti Jeremy Menez ise görüşlerini şu şekilde dile getirdi: "UEFA EuroTM 2012, benim Fransa için oynadığım ilk uluslararası şampiyona olacak, ülkemi Polonya ve Ukrayna'da temsil edecek olmaktan dolayı çok gururlu ve heyecanlıyım. Rekabete güçlü bir takımla girdiğimizi düşünüyoruz. Fakat bizim için kolay bir maç yoktur ve sonraki aşamalara doğru ilerleyebilmek için potansiyelimizin tamamını göstermemiz gerektiğini biliyoruz. Özellikle İngiltere'yi yenmek zor olacak - Premier League dünyanın en iyilerinden biri ve Steven Gerrard, Scott Parker gibi dünyaca ünlü futbolcuların ne kadar güçlü olduklarını biliyorum. Bizim de güçlü bir takımımız var – Samir Nasri, Hatem Ben Arfa ve Karim Benzema gibi futbolcularla yıllardır birlikte oynuyorum, dolayısıyla şampiyonada bir birlik oluşturarak başarılı olabilmeyi umuyorum."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri