€molar , saç hakkında ?

ozel tarakları vardır bunun emo malzemesı satan dukkanlarda bulabılırsınız varsada sacınızın arkasından tutam tutam tutarak dıp kısımlarını ufak darbeler vurarak tararsanız kabaracaktır xD

ya ince taraklar war her yerde satılıyor onlardan alın .. sonra sprey lazım..
saça fön çekin sonra ince tarağı içe doru kabartın böle keçe gibi oluo sonra sprey sıkın kalıp gibi kalıor behn öel yapıom şahsnen.. meoılarında öel yaptıqındn eminim...

eğer emoysan bunları bilmen lazım...
eğer diilsn yan sanayi emolara hayır...

' £mo deilim yan sanayi lafıyla ne demek istediqini anlamadım ? emo olupta bunları bilmeyen çoq insan var ;) . Ben onlar için sormuştum . Kendim için deil yani . Yan sanayi lafı yerine sende herkez qibi fikrini yazsan böle tartışmalara qerek olmick . Hemde saç arkasının nasıl kabartıldıqını bilmeyenler bilick .

Son düzenleme:
farklı bi tarz mı arıosun..bence saçlarını kazıt bu şekilde emo vizyonunu geliştir milet de senin farklı tarzına baksın hatta kitlensin :D

ben bi haduN yabrken qördm daxim de xD elinde fırça tarak gibi bişe wardı. onla kabarddı xD dedim zor oLmuomu yok ya koLy qeL sanada yapim dedi bnde dedm yok bnm böLe föhn Lü qüseee xD

sacı alıp yukarı kaldrıon incee tarakla bi aşa bı yukarı karıştırıon sonra dipten uca doğru spreyliyon böle

Sacinin Bir Tutamini Yukari Dogru Kaldir Ince Uclu Tarakla Yukari Assagi Dogru Haraket Ettir Sonra Sac Spregini Sik Baska Tutam Al Ayni Islemi Onada Yap Sonra Onlar Arkaya Dogru Indir Sprey Sik Alttaki Saclarinida Fon Makinesiyle Duzlestir Ayriva Ortadan Sola Dogru Sacini Ayir Sol Gozunu Kapat Kakulluysen Uzamasini Bekle Oyle Iste Bide Sol Gozunu Sacinla Kapattin Ya Rahatsiz Oluyosan Tokayla Tuttur

hehe yok benim yan kahkülüm varda :D kabartma fln :D yapmam yani emo olmam :) saqoL genede güsel anlatmıssın ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri