"Etütlü okullar kapatılamaz" eylemi

LION KING

Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek
Kayıtlı Üye
Çalışan veliler, Etüt ve Beslenme uygulamalı ilköğretim okullarının, 4+4+4 kesintili eğitim uygulaması kapsamında kapatılmasını slogan ve pankartlarla protesto etti.

(DHA) -- Çalışan veliler Etüt ve Beslenme uygulamalı ilköğretim okullarının 4+4+4 olarak bilinen kesintili eğitim uygulaması kapsamında kapatılmasını protesto etti.

Taksim Meydanı'nda toplanan veli ve öğrencilerden oluşan grup, Galatasaray Meydanı'na kadar slogan atarak yürüdü.

Etüt ve Beslenme uygulamalı ilköğretim okullarının 4+4+4 kesintili eğitim uygulaması kapsamında kapatılması Taksim Meydanı'nda protesto edildi.

Çocuklarıyla Taksim Meydanı'nda toplanan bir grup veli, eylem yaptı. Galatasaray Lisesi'ne kadar yürüyen veliler, ' Çocuklarımıza, Geleceğimize, Okullarımıza Dokunma' yazılı pankart açtı.

Öğrenciler ise, ellerinde taşıdıkları 'Okuluma dokunma', 'Evde yalnız kalmak istemiyorum', 'Etüt beslenme okulları kapatılmasın' yazılı dövizlerle eyleme destek verdi.Sık sık slogan atan veliler, çocuklarını okul çıkışlarında emanet edecekleri bir yerin bulunmadığını belirterek, değişikliği protesto etti.
file.ashx

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri