Etli Yemek

AfetSu

Bayan Üye
Malzemeler
250-300 gr kuşbaşı et
2 patates
2 domates
2 havuç
1 soğan
1 kaşık domates salçası
4 diş sarımsak
Baharat(arzûya göre)
tuz
sıvı yağ

1302117345_400.jpg


Tarif
Et sıvıyağla bir tencerede suyunu salıp çekene kadar pişirilir.
Suyunu çekmesine az kala yemeklik yani küçük ince doğranmış soğan,ikiye bölünmüş sarımsaklarve halka doğranmış havuçlar eklenir.
Salça bir bardak sıcak suda ezilir eklenir.
1,5 bardak da sade sıcak su eklenir.
Yemek fokurdamaya başlayınca hafif iri küp doğranmış patatesler eklenir.
Patatesler çok pişmeden kabuğu soyulup dilim doğranmış domatesler, baharatlar ve tuz eklenir.
Pişince ateşten alınır.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst