CimCime66
Bayan Üye
Malzemeler
•1/2 kg.kuzu kuşbaşı
•1/2 kg. pırasa
•4 çorba kaşığı soya sosu
•3 çorba kaşığı sek şarap
•2 çorba kaşığı sıvıyağ
•1 çorba kaşığı şeker
•2 diş dövülmüş sarımsak
•Tuz
Tarif Bilgileri
Kategori: Çin Yemekleri
Puanı: 3
Tarifi Yazdır
Yapılışı
Genişçe bir tavaya yağı koyarak sarımsaklar pembeleşinceye kadar kavurun.
Kuşbaşı eti tavaya atarak, renk değiştirinceye kadar karıştırarak pişirin.
Kuşbaşı doğradığınız pırasaları da ilave edip 3 dakika kavurun.
Geri kalan malzemeyi ekleyip 3 dakika daha kavurun.Ve servis yapın.
•1/2 kg.kuzu kuşbaşı
•1/2 kg. pırasa
•4 çorba kaşığı soya sosu
•3 çorba kaşığı sek şarap
•2 çorba kaşığı sıvıyağ
•1 çorba kaşığı şeker
•2 diş dövülmüş sarımsak
•Tuz
Tarif Bilgileri
Kategori: Çin Yemekleri
Puanı: 3
Tarifi Yazdır
Yapılışı
Genişçe bir tavaya yağı koyarak sarımsaklar pembeleşinceye kadar kavurun.
Kuşbaşı eti tavaya atarak, renk değiştirinceye kadar karıştırarak pişirin.
Kuşbaşı doğradığınız pırasaları da ilave edip 3 dakika kavurun.
Geri kalan malzemeyi ekleyip 3 dakika daha kavurun.Ve servis yapın.