Etin yumuşacık pişmesi için...

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Yumuşak, lezzetli ve sulu bir et yemeğini kim istemez! Eti kurutmamak ve tadını korumak için ne yapmanız gerektiğini biliyoruz.



Etin yumuşak olması için haşlama suyuna limon ya da sirke katın. Eğer eti kızartacaksanız bir gece sirkeli ve sıvıyağlı sosun içinde bekletin. Sosun içine taze mevsim yeşilliklerinden ince ince kıyarak lezzet katabilirsiniz. Eti kızartırken tekrar yağ koymanıza gerek yok.

Fırında et yaparken, fırını iyice ısıtın. Izgarayı yağladıktan sonra etleri koyup birkaç dakika sonra ısıyı düşürün. Böylece etiniz sertleşmez.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst