Et Yerine Bakın Ne Yemişiz!

~AnıL~

Kayıtlı Üye
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, 6 firmanın, taklit ve tağşiş (Bir şeyin içine başka bir madde karıştırma, ayarını düşürme) yaptığını belirledi.

Bakanlık, incelemeler neticesinde yüzde 100 dana Eti olarak tanıtılan sucukta kanatlı Eti, pişmiş dana kavurmada ise tek tırnaklı Eti tespit etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamada laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen 6 firmanın adları ile tağşiş yapılan ürünlerin isimleri şöyle açıklandı:

1- Konya merkezli Akgökseller Gıda ve Süt Mam. Tar. Ürn. Canlı Hay. Oto. Taş. San. ve Tic. Ltd. Şti.'nin Hasan Dede markalı yağlı tulum peynirinde; nişasta ve bitkisel yağ

2- Kayseri merkezli Birsen Güven Gıda San. ve Tic. A.Ş.'nin Yalçıntepe markalı tam yağlı tulum peynirinde; bitkisel yağ

3- Konya merkezli Güldemce Gıda İnş. Otomotiv San. Tic. Ltd.'nin Güldemce markalı tam yağlı tulum peynirinde; bitkisel yağ

4- İzmit'te Efraim Usta Lokantası Nazım Çakmak Çınarlı Mh. N. Erim Cd. Kayacı Sk. No:2'de bulunan lokantanın pişmiş dana kavurma yemeğinde; "tek tırnaklı" Eti

5- İstanbul'da kurulu Etsan Gıda Sanayi A.Ş'nin Apikoğlu markalı acılı kangal yüzde 100 dana Eti olarak tanıtılan sucukta; "kanatlı" Eti

6- İstanbul'da kurulu Karizma Beşler Et tesislerinde üretilen Uludağ markalı soyulmuş sosiste; "yabancı doku ve iç organ"
 
---> Et Yerine Bakın Ne Yemişiz!

Yakında insanlar evlerinde, Tavuk, dana gibi hayvanlar bslemeye başlayacak, yada hiçbirşey yemeyecek...Ne Yedigimi bilemez olduk
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst