.esraerollaizdivac.com/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Gülümse

:D
Prenses
esra erol sitesi ne hakkında girdim ama anlaymadım bir türlü :d
tvde çıkan programın sanal halimi ?? :S

bide sesli chat tekrardan açılcakmı?

---> .esraerollaizdivac.com/

Denemekten başka çaremiz yoktu xD

Şaka bi yana Esra Erolla İzdivaç programının Fan Sayfası diyelim biz ona

tamamm da
milett evlenmek için konu açmışş :D

saol yinedee :D diğer sorumada cevap istiyorum :D

evet esra hanım ozkana yaptırmıstır tasarımlarını sanırım

gamze siteyi zaten özkan açtı fakat esra erolun haberi bile yokk :D
cnm ozkanın ne ıs yaptıgı hakkında fıkrın varmı senın ? webtasarım sırketlerı var yanı bu ısı yapıyor. haberı oluyor da olabılır anlamında dedım. ozkanı reelden tanıyorum uye resımlerındekı resmımdekı dıger kısı ozkan tabı 8 yıl oncesı falan ama :67:

ozkan'dan cevap var kendisi şuan ordan bi üyeye eş bulmakla uğraşıyor xD

Sesli Chat açılmayacak bir daha çünkü domaini Satılık

Esra Erola gelincede Siteyi biz kurduk Ama mail msn falan yasak. Yahu hiç mi fan sayfası görmedin duygusuz be yarın 2 sınavım var bu sorun yuzunden ugrasıyorum xD

cnm ozkanın ne ıs yaptıgı hakkında fıkrın varmı senın ? webtasarım sırketlerı var yanı bu ısı yapıyor. haberı oluyor da olabılır anlamında dedım. ozkanı reelden tanıyorum uye resımlerındekı resmımdekı dıger kısı ozkan tabı 8 yıl oncesı falan ama :67:

gazmecim senle özkan ne iş yapıyor diye tartışmıycam çünkü acyip gereksiz olur...

mesajını tekrar oku siteyi esra erol yaptırmıstır demişsin..

ozkan'dan cevap var kendisi şuan ordan bi üyeye eş bulmakla uğraşıyor xD

Sesli Chat açılmayacak bir daha çünkü domainini sattık

Esra Erola gelincede Siteyi biz kurduk Ama mail msn falan yasak. Yahu hiç mi fan sayfası görmedin duygusuz be yarın 2 sınavım var bu sorun yuzunden ugrasıyorum xD

fun cluplarda yöenticilik yaptım fakat hiç bir fun clupta evlenemk isityorum ciddi bir bayan arıyorum diye bir şeyde yoktuu :D

ben sadece tvde olan şeyin sanal halimi diye sordumm :D

tamamm :D

git sınavlarınla uğraşşş :D

Tamam sohbet forumlarında yapın konuşmanızı ama gerekte yok hani Ne iş yaptığını bizde biliyoruz Webmaster ve Forumlarında sahibi " NOKTA " diyip artislik yaptırtmayın bana xD

Ynıt verilmiş zaten. tasarımı şirketimize aittir. amac fan ve genel yardımlasmadır. fakat ınsanlar konuda acıyor evlılık ıcın. ama program geregı ıletısım kesınlıkle yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri