esra erol sitesi ne hakkında girdim ama anlaymadım bir türlü :d
tvde çıkan programın sanal halimi ?? :S
bide sesli chat tekrardan açılcakmı?
xD
Evet Esra Erolun Reklamını yapalım dedik belki görürde elimizden tutar diye xD
cnm ozkanın ne ıs yaptıgı hakkında fıkrın varmı senın ? webtasarım sırketlerı var yanı bu ısı yapıyor. haberı oluyor da olabılır anlamında dedım. ozkanı reelden tanıyorum uye resımlerındekı resmımdekı dıger kısı ozkan tabı 8 yıl oncesı falan ama :67:gamze siteyi zaten özkan açtı fakat esra erolun haberi bile yokk
cnm ozkanın ne ıs yaptıgı hakkında fıkrın varmı senın ? webtasarım sırketlerı var yanı bu ısı yapıyor. haberı oluyor da olabılır anlamında dedım. ozkanı reelden tanıyorum uye resımlerındekı resmımdekı dıger kısı ozkan tabı 8 yıl oncesı falan ama :67:
gazmecim senle özkan ne iş yapıyor diye tartışmıycam çünkü acyip gereksiz olur...
mesajını tekrar oku siteyi esra erol yaptırmıstır demişsin..
ozkan'dan cevap var kendisi şuan ordan bi üyeye eş bulmakla uğraşıyor xD
Sesli Chat açılmayacak bir daha çünkü domainini sattık
Esra Erola gelincede Siteyi biz kurduk Ama mail msn falan yasak. Yahu hiç mi fan sayfası görmedin duygusuz be yarın 2 sınavım var bu sorun yuzunden ugrasıyorum xD
yavrum özkanın ne iş yaptığını biliyorum...
ne iş yapıyor ?
Tamam sohbet forumlarında yapın konuşmanızı ama gerekte yok hani Ne iş yaptığını bizde biliyoruz Webmaster ve Forumlarında sahibi " NOKTA " diyip artislik yaptırtmayın bana xD
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.