Esra Erol’u istekleriyle şoke eden gelin adayı

endLesS

Webmaster

Diğer işe yaramayanlar bi tarafa dursun bu ayrı bir dengesiz. Geçenlerde işten döndüğümde forumda takılırken duydum bunu ve izlemeye başladım. Önce 1. Video'yu sonra 2. Video'yu izleyin demek istediğimi anlayacaksınız zaten. Başörtüsünü Tarkan'ın boynuna takmasını isteyecek kadar dengesiz, Fotoğrafını görünce Canlı yayında başka bir erkeği o başörtüsü üzerinde iken öpecek kadar dengesiz bir kadın olduğu belli.

Meseleyi açık-kapalı olayına getirmek istemiyorum ama böyle hareketler sergileyip bir dini, bir düşünceyi yoksun duruma düşürecekseniz takmayın kardeşim. Takmayana ******** denilmiyor, namussuz gözüyle bakılmıyor.

Öyle tesettürlü bayan olacak diye kendini şartlayan erkek kardeşlerime sesleniyorum. Namus başa takılan bir örtü parçası ile ölçülmez kardeşim.

Çok sinir oluyorum böyle insanlara.

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Esra Erol’u istekleriyle şoke eden gelin adayı

İlk videoyu izledim. 2. videoda 1.30'a kadar dayanabildim, sonra kapattım. Ben hep diyorum bu izdivaç programlarındaki insanlar gereksiz, yüzsüz, utanç kaynağı insanlar. Bu da onlardan biri sadece bir tık daha yüzsüz.

[MENTION=37044]MR3[/MENTION]

Kaç yıldır forum sitelerindesiniz. Çocukluk ve gençlik dönemlerinizi forum sitelerinde geçirdiniz. Fakat hala bölüm kurallarına uygun konu açmayı öğrenemediniz.

Konu içerisinde adı geçen bayan hakkında şerefine yaptığınız hakaret cümlesi silinmiş ve konu bölüm kurallarına uygun olarak düzenlenmiştir.

Bu bir uyarı mesajıdır. Hakaretlerinizin ve bölüm kuralları dışında ki mesajlarınızın devam etmesi durumunda üyeliğiniz durdurulacaktır.

Saygı çerçevesi dahilinde devam etmeniz dileğiyle.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

[MENTION=37044]MR3[/MENTION]

Kaç yıldır forum sitelerindesiniz. Çocukluk ve gençlik dönemlerinizi forum sitelerinde geçirdiniz. Fakat hala bölüm kurallarına uygun konu açmayı öğrenemediniz.

Konu içerisinde adı geçen bayan hakkında şerefine yaptığınız hakaret cümlesi silinmiş ve konu bölüm kurallarına uygun olarak düzenlenmiştir.

Bu bir uyarı mesajıdır. Hakaretlerinizin ve bölüm kuralları dışında ki mesajlarınızın devam etmesi durumunda üyeliğiniz durdurulacaktır.

Saygı çerçevesi dahilinde devam etmeniz dileğiyle.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

Beni bu kadar yakından takip ettiğini bilmiyordum Ali xD

Emredersin, yapmaz mıyım xD

Sağolasın sana da iyi forumlar Ali xD

Terbiyesiz kadın. Böyle programlar zsten çok gereksiz hep millet kendini orda rezil edio tüm dünyaya

Şuan izliyoruz. Nevruz Hanım gerçekten çok değişik ya. İki evlilik yapmış kesinlikle kabul etmiyor. Kalbimde biri var diyor. Resmen rezillik xD Kadında utanma adına hiçbir şey yok :M

Video'yu izlemedim. Neler olup bittiği hakkında en ufak bir fikire sahip değilim. Olmak da istemiyorum. Medya, adres şaşırtma konusunda o kadar güzel işler yapıyor ki, kendilerini tebrik ediyorum. Zaten yeteri düzeyde cahil bir ülkeyiz. Alınan olsun, olmasın. Kabul edilmesi gereken bir gerçektir bu. Gelişmekte olan ülke falan olmamız tamamen hikaye. Cahiliz kardeşim. Okumayı sevmiyoruz, araştırmayı sevmiyoruz. Herhangi bir konuya tutturmuşuz hayatımızı, öylesine yaşıyoruz. Su yüzeyine bakıp hoplayan, zıplayan balıkları izlemek bize keyif veriyor. Bu suyun içinde ne var diye merak etmiyoruz bile.

Tesettürlü yada değil; fakat yine medya televizyon kutusuna sıkışıp kalan insanlara güzel oyunlar oynamaya devam ediyor. Evlilik Programları, televizyon programıdır. Kurmacadır. Gerçek olaylar ile ilgisi yoktur.

Kurduğum son cümle, bize anlatılmak istenen, kafamıza sokulmak istenen olaylar döngüsünün tamamen iç yüzü.

İnsan'ı insan yapan şahsi fikir ve düşünceleridir.

Millet ay'a cikiyor benim guzel ulkem izdivacta kim ne demis derdinde :D sasirtilacak derecede izliyicisi varki birken kac oldu bu programlarin sayisi. Aci bi durum. Televizyon kullanmayan bi ınsan olarak. Herseferinde iyiki bakmıyorum diyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri