ParadokS
Kayıtlı Üye
atv'de yayınlanan 'Esra Erol'da Evlen Benimle'nin sunucusu Esra Erol, önceki günkü canlı yayında duygusal anlar yaşadı. Erol, görme engelli bir çiftin birbirlerini tanıma aşamasından etkilenerek kendi hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı. Kızların eş olarak ekranda gördükleri gibi erkekleri aradığını belirten Erol şunları söyledi: "Kızlar; Çağatay Ulusoy'u, Kıvanç Tatlıtuğ'u bekliyor sanırım. İyi insanı bulabilmek, yanında güvende hissedebilmek daha önemli oysa... "
"Adam fırıldak?"
İki yıl önce Ali Özbir'le evlenen Erol, yaşadıklarını da gözyaşları içinde anlattı: "Beş yıl flört ettik. Aşkından ölüyordum. Çok üzüldüm, çok kalbimi kırdı. O sabrı göstermeseydim, o da iyi niyetimi görmeseydi olmazdı. Ali de yedi, gezdi. 'Adam fırıldak mı çeviriyor?' demedim. Şimdi herkes birbirini, bir dakikada harcıyor."
"Adam fırıldak?"
İki yıl önce Ali Özbir'le evlenen Erol, yaşadıklarını da gözyaşları içinde anlattı: "Beş yıl flört ettik. Aşkından ölüyordum. Çok üzüldüm, çok kalbimi kırdı. O sabrı göstermeseydim, o da iyi niyetimi görmeseydi olmazdı. Ali de yedi, gezdi. 'Adam fırıldak mı çeviriyor?' demedim. Şimdi herkes birbirini, bir dakikada harcıyor."