Eslem61

eslem61

Bayan Üye
İsmim: Eslem Mehtap..
2sinide kullanıyorum...19 yaşındayım Kastamonu'luyum İstanbulda ailemle yaşıyorum...

Biraz Öz Eleştiri yapim... Alınğanımdır ama çabuk gönlümü alırlar çabuk kanarım insanlara Fazla duygusalım ..:) Aşk konularındaa hiç ama hiç iyi degilimdir..:) Gezmeyii severim,Kitap okurum ama çook ilgimi çekmesi lazım...En Son 1 sene önce Canan Tanın Eroinle Dans kitabını okumuştum..
yeni insanlarla tanışmayı severim..Ve çabuk güvenirim bu biraz kötü olsada ,Sıcakkanlı oldugumu söylerler Bide Fazla konuşurum helede moralim iyiyse..Lise terkim..Açık Öğretimde Okuyorum...Lise biterse inşallah..:) Psikoloji okumak istiyorum üni.yi... Aslında eğlenceli bi tipimdir tabi sevmeyenlerde yok degil..Ama hala neden sevmediklerini çöze bilmiş degilim...Şimdilik bu kadar.

Okuduğunuz İçin Teşekkürler Şimdiden..:)

Son düzenleme:
---> Eslem61

Biraz Hobi , Biraz Duygusal süreç derken başarılı bir anlatım olmuş .

İstanbul-Kastamonu gidip gelinir mi o yol be :D Direk ölüm yani :D

Seni tanımak güzel . Sorumlarımla başını şişirmeye gelirim artık :)

---> Eslem61

Biraz Hobi , Biraz Duygusal süreç derken başarılı bir anlatım olmuş .

İstanbul-Kastamonu gidip gelinir mi o yol be :D Direk ölüm yani :D

Seni tanımak güzel . Sorumlarımla başını şişirmeye gelirim artık :)
Teşekkürler..:) Valla ölüm bölüm napak gidip geliyoz...:) Beklerim tabi gel..:)
Tanıyorum ama yeniden tanıdım. Teşekkürler. :)

Rica ederim canım :)

---> Eslem61

Duygularını nasıl ifade edebilirsin ?
İnançlar dahilinde başarı kazanılabilir mi ?
Diğer kişilerle " SENİN " arandaki farkları kıyasladığın oluyor mu ?
Üniversite'de neden Psikoloji okumak istiyorsun ?
Yeni tanıdığın ve çabuk güvendiğin insanların , senin güvenini boşa çıkarması ; Seni hayal kırıklığına uğratıyor mu ? Yoksa aldırış etmiyor musun ?

---> Eslem61

Yeni tanıdığın ve çabuk güvendiğin insanların , senin güvenini boşa çıkarması ; Seni hayal kırıklığına uğratıyor mu ? Yoksa aldırış etmiyor musun ?

Öncellikler sorular için Saol emre...:)

Duygularımı ifade etme konusunda pekte başarılı sayılmam Ama bu sevgi birine karşı aşksa konuşmalarımdan belli ederim nefret duygusunuda ona karşı tavırlarımla..gerçi nefret fuygum yok diye bilirim...:)

Bence ilk önce inanmak lazımki başarıya ulaşa bilirsin ben inanmadan bişey başaramam açıkcası..:) buda kısa ve net...

Kıyaslanmayı yada kendimi başkalarıyla kıyaslamayı sevmem Ben neysem oyumdur...Oda öleyledir asla o öle ben niye değilim diye bişey söylemedim kendime...

İnsanları dinlemeyi azda olsa onlara yardımcı olabilmeyi seviyorum buyüzden olsa gerek..:)

Kimi zaman hayal kırıklıgına uğratsada bi süre önce yaşadgım bişey yüzünden bundan sonra kimse beni hayal kırıklıgına uğratamaz diye düşünüyorum...Yani artık aldırış etmiyorum..:)

Umarım cevaplarım seni tatmin etmiş..:)

---> Eslem61

Öncellikler sorular için Saol emre...:)

Duygularımı ifade etme konusunda pekte başarılı sayılmam Ama bu sevgi birine karşı aşksa konuşmalarımdan belli ederim nefret duygusunuda ona karşı tavırlarımla..gerçi nefret fuygum yok diye bilirim...:)

Bence ilk önce inanmak lazımki başarıya ulaşa bilirsin ben inanmadan bişey başaramam açıkcası..:) buda kısa ve net...

Kıyaslanmayı yada kendimi başkalarıyla kıyaslamayı sevmem Ben neysem oyumdur...Oda öleyledir asla o öle ben niye değilim diye bişey söylemedim kendime...

İnsanları dinlemeyi azda olsa onlara yardımcı olabilmeyi seviyorum buyüzden olsa gerek..:)

Kimi zaman hayal kırıklıgına uğratsada bi süre önce yaşadgım bişey yüzünden bundan sonra kimse beni hayal kırıklıgına uğratamaz diye düşünüyorum...Yani artık aldırış etmiyorum..:)

Umarım cevaplarım seni tatmin etmiş..:)

Şunu belirtmeliyim ki , Sorularımı kendi " BEN " liği tatmin etmek amacıyla değil de gerçekten duygularını ve düşüncelerini merak ettiğimden yönelttim . Karşımdaki insanı , onun bana verebildiği kadarıyla tanırım zaten . Fazlasını istesem de alamam .

Cevapların için teşekkür ederim :)

---> Eslem61

Şunu belirtmeliyim ki , Sorularımı kendi " BEN " liği tatmin etmek amacıyla değil de gerçekten duygularını ve düşüncelerini merak ettiğimden yönelttim . Karşımdaki insanı , onun bana verebildiği kadarıyla tanırım zaten . Fazlasını istesem de alamam .

Cevapların için teşekkür ederim :)
Galiba yanlış anladın tatmin etmek derken Açıklayıcı olmuştur umarım babında söyledim...

Rica ederim..:)

---> Eslem61

ikizimle farklarımı görmüş oldum :D

güzel olmuş sayfan canım arada bi uğrarım sorularla uğraştırmaya seni :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri