Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eskiden tayt pantolonun altına giyilirdi, şimdi pantolonsuz giyiliyor.Nedeni ne olabilir..?
---> Eskiden tayt pantolonun altına giyilirdi, şimdi pantolonsuz giyiliyor.Nedeni ne olabilir..?
Evrensel Soyunma yani Kürselleşmeyle gelen soyunma bence en uygunu. Ortak bir kültür oluşuyor. baskın olan batılılar onların dizilerini, filmlerini izliyoruz Tv,İNTERNET, Yabancı Modeller. Kültürel yozlaşma oluyor bundan etkilenenlerde de. tabi suç sadece teknolojinin değil bizim kendimizin neden kendimize uygun şeyler varken başkasına uyuyoruz orası aynı.örneğin kamuda başı açık çalışmak evrensel bir kuralmış gibi kabul edilmiyor. Ben Çanakkaledeki annem için sırf bunu serbest ederdim be.bunların dışında bazılarının kendini beyniyle ifade edemedğinden böyle giyinerek insanları etkilemeye çalışıyor olabilir.
---> Eskiden tayt pantolonun altına giyilirdi, şimdi pantolonsuz giyiliyor.Nedeni ne olabilir..?
Sayın Kuman demiş ki, "bunların dışında bazılarının kendini beyniyle ifade edemedğinden böyle giyinerek insanları etkilemeye çalışıyor olabilir."
Ne güzel demiş... Ama bu asıl sebep olmamak ile birlikte, süreç içerisinde tezahür eden sonuçlardan bir tanesidir.
...moda olabilir, ayrica tayt,i belli bir kisim giyer,her kes tercih etmez...Bazi insanlar vardir vucudlarina yapisacak derecede dar giysiler giyerler,hoslarina gider,ben kendim bol elbiseler giymeye alismisim,pantolonlarim sortlarim hep bir size buyuktur
Evrensel soyunma iyiymiş xD
O değil de artık o taytların üzerine uzun kazak da giymiyorlar demek ki özenti kızlarımız artık utanma duygusunu da yitirmiş. Ne diyelim güzel göründüklerini sanıp kendilerini kandırmaya, bizim de göz zevkimizi bozmaya devam etsinler