eskiden:S

berkmc

Kayıtlı Üye
Arkadaslar eskdn ola bi olay simdi bnm bi sevgilm vardı bnden 7 yas buyuk cocukla cıkmya bslamstı soradan biz ayrlnca aşk la alakası yhok sadece subyancı hesabına gıcık oldum dsnnce erkeklige sıgmaz ama gittim cektim koseye konstum baktım atar yapıo bna tum gucumle elimde buyuk sopa vardı bacaına vurdum sendeledi ve yuruemez hale gelmisti sora bıraktım sopayı tekme tokat giristim chok feci dovmustum o sopada yas farkı die sora bya uzldum ama dovdugume deil neden sopayla vurdum kafayı atıcaktım yerde kalcaktı herneyse aradan 2 3 gun gecti aslnda bni chok rahat alır yni ama gnde yediremezdim yni ole dayak yemei goze alamazdım 7 yas buyugumden orda oturmus sigaramı iciodum baktım bu gelio allahtan abimde ewdeydi bnde ewin caprazında oturuorm dedim bkle abimi cagırdım abim bi cıktı busefer abim konsmya basladı bya oturduk konstuk anlastık bya baktım ii bi abiymis bosuna yapmısım size bndn tavsiye birilerini tam anlamıyla dinlemedn kavga etmein nse okudugunuz icin tsskr ederim

katılıyorum birisinidinlemeden anlamadan yargısız infaz yapmamak lazım..ne olursa olsun suçlu ve ya değil konusmak gerekir

kızımı dovcem tbiki cocuga girstim ama yanls bsey yni kimseye tavsiye etmem kavgadan suan nefret ederim yeri geldignde bitek dier turlu herseyi konsarak halletmeyi seviorm

bende çok severim kavgayı adam dövmeyi dövdürtmeyi:D ama şuan bi kişiyi dövdürdüm die çok pişmanım o şimdi bnm sevgiLim:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri