Eskici Dükkanı Gibiyim Hala...

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Eskici dükkanı gibiyim hala aska inanıyorum..
Bu yüzden beni anlamak için eski TÜRK filmlerine bakın..Arkada yürüyen ve kameraya bakmayan adam benim..Eskici dükkanında buldugunuz herşey bir zamanlarda vardır..Ve ne anılar yaşamıştır..Ama zamanı gelince atılmıştır..
Ne komik birinin attıgı eski diğerine yeni gibi gelir..

Eski asklar nerere Satılır..?

Ve kim alır eski askları da kullanır..?

Kim alır beni..?

Kim aldı seni..?

Bir meyhane köşesinde sessizce anılır asklar..Ne kolaydır ayrılan bir erkeğin avutulması..Hemen kendisine rakı ve orta halli bir kadın sunulur..erkek baska kollarda avunur..

Ve sanılır ki artık mutludur..

Kolaymı bir ask sona ermiş ve film kopmuştur..Haydi aslanım bak yeni kadınlar var burda atla yeni kollara..

Yüzeyseliz degilmi biz..?

Hiçbir kadını tam anlamıyla sevemeyiz..

Öylemi..?

Bir baska kadının yastıgında senin kokun yok..Çok kısa geldin ve nasıl olduysa gittin..Suçlu kim ? Ben sen o ? Biz Siz Onlar ?

Ne bileyim ben..

Bildigim tek şey o kokun..Hiçbir kadında olmayan o kokun.Sana sırtından sarıldıgımda saçların ve kulaklarının arasından gelen o koku..

Yoklugunda anlıyorum aslında sana nasıl aşık oldugumu..Mutfaktan gelen sesleridagınıklıgımdan ettigin şikayetleri ve o sıcak bedeninin bana sımsıkı sarıldıgı anlardaki mutlulugumu

Aslında gitmeni hiç istemedim.Evet sana git dedim.
Ama her ask bir parça tatile ihtiyac duyar.Boguldugumuz anlarda az da olsa uzak kalmalıydık.Bunu anlatmak istedim..

Sana gerçekten hiç...

'' Git ''

...demedim.

Zayıf yanlarımı biliyordun.Hep oradan vuruyordun.Bense kızıp sana bagırıyordum..Kızgınlıkla bakıp aglıyordun kimi zaman..Seni aglatmaktan nefret ediyordum..Herşeyini bırakıp benim yanımda olan seni aglatmamam gerekiyordu..

Benimdin Benim kadınımdın..

Ve işte oracıkta aglıyordun..

Bir yandan da çorapları katlıyordun..

Kinle bana bakıyordu kadın yanın.Kızıyordun.Sana göre sen bana göre ben haklıydık

Savaşmaktaydık..

Anlamıyorduk çünkü dinlemiyorduk..Belki de anlamak istemiyorduk..

Fonda sarkımız çalmıyordu..Çünkü hiç sarkımız olmamıştı bizim..

Sonra bir sarkımız olsun '' e '' mi..?

Hoş şu an ne dinlesem sen varsın.Ama sen yoksun ya aslında o yüzden şimdi gelsen bile sen bile avutamazsın..

Çok karışıgım olayları hatırlamıyorum bile..

Sadece bir eskici dükkanı gibiyim artık.
Kendime bile eskidim.Sende sanırım attın beni bir baska kişiye yeni olayım diye..

Olamadım.

Eski siyah beyaz filmlerde arkada yürüyen ve kameraya bakmayan adam benim..!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri