eski sevgiliye mesaj

CaSTeR

Kayıtlı Üye
Eski , Sevgiliye doğum günü mesaj'ı atayım mı Sizce özellikle bayanlar Eski sevgilinizi bir zamanlar sevdiniz ve ayrıldınız diyelim , karşı taraf size doğum günü mesaj'ı atmazsa naparsınız yada atarsa? Fikirlerinizi bekliyorum bu konum 381 konu :DDD yakında 500'de görüşmek Üzere hahaha

Teşekkürler ..

:106:

---> eski sevgiliye mesaj

atıp atmaması bişey ifade etmez benm için.
Geçmişte yaşadıklarımıza; nasıl ayrıldığımıza bağlı.
SağoL da diyebLrim.
Cevap da vermeyebilirim :)

eski sevgili dogum gününü kutladı dmek,seni unutamadı dmek .

Şahsen doğum gününde atmam ama normal bi durumda atabilirim bu benim ruh halime kalmış bişey ne şekilde ayrılmış olursam olayım.

Banada atıldığında çokta şaşırmam eğerki benim ona olan duygularım bitmişse,hele birde yeni bi ilşki içersindeysem rahatsız olurum :S

Bu arada hayırlı olsun konu sayın rekora koşuyor :pp

Ama içerik hep aynı hiç yaratıcı değilsin -)

ona bayram mesajı attım dedim ki hala güneş doğuyormu oda bilmiyorum rahat bırak uyucam dedi, bende ona ölürsem senın icin üc sey cıkar ağzımdan dedim 1.beni aratmayan bir kalp bul 2.kendine bir dost secersen yıldızlara bak.unutma bu adam hep seni sevdi iyi geceler dedim

düşündüm ki 5 ay oldu ayrılalı ve hala aramız bozuk bir ara aradan 45 gun gecti aradı acaba gene arar mı diyorum.biliyorum eskisi gibi olmaz keske böle olmasaydı yaradan ins hayırlısını verir ama o istedim keske olmasa idi ama keskeler fayda etmiyor..

At Gitsin.Sonuçta Ne Olabilirki Sen Yapıcağını Yap Düşman Değilsin Bİ Yerde..

Ayrılmanıza bağlı severek ayrıldıysanız atma sonra bir daha bağlanırsın.. Ama Bir şeyler olmuş,Üzülerek ama güzel şeyler yaşadıysanız at

Atma ya bırak..
Sonra karşı taraf bak işte hala unutamadı triplerine girio biyerleri kalkıyo..
Tecrübe konuşuyor..:)

bence hala unutamamıssın aramasını beklemek fln...amacın onla iletsim kurmaksa aç konus seni geri istiyorum de tabi ayrılıgnızın sebebi buna uygunsa..:p daha iyi çocuk gibi zman kollıcagna...

Adı üstünde ESKİ atsa bile cevap vermemki ona ne alakadar etmez beni

He şöyle onu unutamamışsam hala seviyorsam tabiki mutlu eder o mesajı fırsata dönüştürmeye bakarım xD

öncelikle aman allah korusun :D xD

mesaj atmaya gelince... atarım, ama nefret dolu bitane :D hehe xD

Sadece sevgili değil konuda eskimiş xD

Doğum günü geçmiştir muhtemelen

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri