eski sevgiliden hayır beklenirmi?

toy44

Kayıtlı Üye
Öncelikle Selam aleyküm herkese. anlatacagim konuda sizden yardım almak istiyorum.

Ben bu 3,5 yıl önce bi kızla çıkıyordum.herşey güzel gidiyordu.birbirimize çok bağlanmıştık.neyse 3 ay geçtikten çıktık beni bıraktı.bahneside ben önceden bi kıza teklif etmiştim ona kızmış onu ben söylemiştim bunu bahne etti ayrılmak için.bende şok oldum.kız bana dedi sen cennette olsan ben cennetti terkederim gelmem dedi.bende şaşırdım.beni çok seviyordu.aslında. bide çok inatçı olduğu için.yok diyor.neyse bi 2 ay geçtikten sonra arkadasına demiş dönme ihtimali yüksekmiş bana beni toparlamamı bekliyormuş.bende o gün sensiz olmuyor falan dedim.canıma kıyarım dedim buna kızdı babasıda intihar etmiş ondan.sonra ekledim kız dedi sana sans verecem dedi.tamam dedim.2 dakika geçti kız dedi ben seni kardes olarak ve abi olarak gördüm demezmi dedi bi düsünücem dedi.bende anlamadım.sonra beni sildi.bi dediği tutumuyor.3 sene geçti arkadaslarıyla mesaj gönderdim.dedi ben ona sans verecem diyor bana geliyor diyor yok beni unut falan diyor.facede geçen ay ilk kez yüzyüze görüstüm.biraz konustum yok yok diyor dedi değiştigini biliyorum dedi düsüncem dedi.1 ay geçenhafta beni sıvamiş.dedi ben birisiyle çıkıyorum tepkisi nolacak demiş bana.bende kızdım.öldürürüm falan dedim mecaz olarak.bana geldi.
dedi düsünümüyücem artık falan filan dedi bahne yaptim.kız bi döncem diyor hep sans verecem diyor 5 dakika sonra nefret ediyor.yok diyor.bı kız sizce niye böyle yapiyor.?

anlatığım olay bu yani beklesem 3-5 yıldır bekliyorum.hep bir umutla bu saatte sonra hayır beklenmez değilmi? benim soruma giden seni asla bırakmıyıcam sözler ve yeminler.bu kız yüzünde çok bunalıma girdim.bide çok inatçi olduğu için.

---> eski sevgiliden hayır beklenirmi?

Öncelikle Aleküm Selam

arkadaşım sen bu kızdan bişey bekleme bence birincisi psikolojisi bozuk kızın bu belli ikincisi sen bu kızla tekrar başlarsan bunun devamı gelmez buda belli zaten üzülen yine sen olursun yaşın kaç bilmiyorum tahmin ettiğim kadarıyla gençsin daha önüne bir çok kişi çıkıcak hiç bir zaman birine bağlanıp kalma.Bir öyle diyor bir böyle diyor diyipte inanma sakın.
benim nacizane düşüncemde budur.

Öncelikle Aleküm Selam

arkadaşım sen bu kızdan bişey bekleme bence birincisi psikolojisi bozuk kızın bu belli ikincisi sen bu kızla tekrar başlarsan bunun devamı gelmez buda belli zaten üzülen yine sen olursun yaşın kaç bilmiyorum tahmin ettiğim kadarıyla gençsin daha önüne bir çok kişi çıkıcak hiç bir zaman birine bağlanıp kalma.Bir öyle diyor bir böyle diyor diyipte inanma sakın.
benim nacizane düşüncemde budur.

yaşım 20 abi oda 19 yasına girdi. piskoloji bozuk onu belli ediyor.yani kız hiç dünyada umrunda değil.bu karanlık dünya'ya yaratıklara ruhlara azrail'le kafayı takmiş şakalaşıyor.hep ölmek istiyor bide herkeseden hemen nefretediyor. tartışmaçi ve kavgaci iste böyle. benim zoruma şu gidiyordu hep .sana sans verecem falan filan verdiği sözleri umutlandırdığı.bide bu birisyle çıkarsa.ayni lafları seni seviyorum falan lafları söylüyücek o biraz beni çok acıtıyordu hep.

anladıkki yanlış kişiyi seçmişik nasip değilmiş bakalım hayırlısı

Sevsen, önemsesen '' bi kız '' diye bir cümle kurmazdın. Bunu okuduktan sonra devam etmedim. Senden bi cacık olmaz bence kusura bakmayacaksın, bu konuyu da açarken böyle yorumlara açık olacaksın. Başın sağolsun. (;

İnternetten aşk yaşanmaz, yaşanır dersen böyle olaylarla karşılaşırsın. Boşuna kafanı yormuşsun bu kıza arkadaşların da dediği gibi psikolojisi bozuk belli ki. Sen git normal bi kız bul kendine ama internetten olmasın

İnternetten aşk yaşanmaz, yaşanır dersen böyle olaylarla karşılaşırsın. Boşuna kafanı yormuşsun bu kıza arkadaşların da dediği gibi psikolojisi bozuk belli ki. Sen git normal bi kız bul kendine ama internetten olmasın

kızla aynı okuldaydık. nasip degilmiş.bakalım hayırlısı

beklenmez..ne istedigini bilmiyenle yola cikilmaz ..aman internetden ask bulma yasama da ayri bi sacmalik kendimce ..gönlünü nasil kime kaptircagini secemiyor insan cogunluk ..
ve okuldakinden belki daha iyi bir insan cikar karsina internetden kim bilir..sana tavsiyem öyle birinden uzak dur yoksa sen üzülürsün karsi taraf degil de..iyi düsün iyi olsun hayatinda yasadigin sürece :)

Biriside çıkıp demiyorki aga sen ne diyorsun diye. Arapsaçı gibi olmuş senin iş hayır gelmez boşver.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri