Bu gece uzun uzun baktım son kez resmine...
Tıpkı eskisi gibi ama tek bi farkla bukez sevgiyle değilbendeki yarattığın nefretle baktım.
Nasılda yabancı geliyor artık yüzün...
Geç kaldım belki daha önce silkinip gelmeliydim kendime. Ama düşünemedim duygularım aklımın önüne geçmişti sanki.
Bende sana ait ne varsa diri diri toprağa gömdüm az önce.Arkamı dönüp gittiğime vicdan azabı bile çekmedim hiç..
Aksine huzur kapladı içimi.bedenimi...Aynaya baktığımda kendimle yüzleştim.
Ben böyle bir adam içinmi durmadan ağladım...hayatı zindan ettim kendime .
değmez-miş...
Nasılda görememişim gerçek yüzünü.buyüzden hala kızıyorum kendime.
Şimdilerde hatasız kul olmaz diyerek teselli ediyorum kendimi. Hiç bişey için büyük konuşmamak gerekiyormuş.
Geç olsada zor olsada bitirebildim ya içimdeki seni daha ne isteyim...
Nasıl dik bi yokuşu çıkarken yorulursun ama biraz dinlenip o yokuşu inerken daha rahatsındırişte bende öyleyim şimdi.Artık sen düşün yaşayacaklarını.
Senin için tek dileğim ; Alıp verdiğin her nefeste.attığın her adımda gözünü her kırptığında yaptıklarından bin pişman olup vicdan azabı çekmen...
Ben belkilerle yaşadım senin keşkelerle yaşaman...
Eğerki bunları hissedersen bigün vicdan kırıntısı bile olsa var demektir sende...
Umarım ki geç kalmadan dahada batmadan doğru yolu bulursun..
Eski(meyen) SevgiLimm...
Tıpkı eskisi gibi ama tek bi farkla bukez sevgiyle değilbendeki yarattığın nefretle baktım.
Nasılda yabancı geliyor artık yüzün...
Geç kaldım belki daha önce silkinip gelmeliydim kendime. Ama düşünemedim duygularım aklımın önüne geçmişti sanki.
Bende sana ait ne varsa diri diri toprağa gömdüm az önce.Arkamı dönüp gittiğime vicdan azabı bile çekmedim hiç..
Aksine huzur kapladı içimi.bedenimi...Aynaya baktığımda kendimle yüzleştim.
Ben böyle bir adam içinmi durmadan ağladım...hayatı zindan ettim kendime .
değmez-miş...
Nasılda görememişim gerçek yüzünü.buyüzden hala kızıyorum kendime.
Şimdilerde hatasız kul olmaz diyerek teselli ediyorum kendimi. Hiç bişey için büyük konuşmamak gerekiyormuş.
Geç olsada zor olsada bitirebildim ya içimdeki seni daha ne isteyim...
Nasıl dik bi yokuşu çıkarken yorulursun ama biraz dinlenip o yokuşu inerken daha rahatsındırişte bende öyleyim şimdi.Artık sen düşün yaşayacaklarını.
Senin için tek dileğim ; Alıp verdiğin her nefeste.attığın her adımda gözünü her kırptığında yaptıklarından bin pişman olup vicdan azabı çekmen...
Ben belkilerle yaşadım senin keşkelerle yaşaman...
Eğerki bunları hissedersen bigün vicdan kırıntısı bile olsa var demektir sende...
Umarım ki geç kalmadan dahada batmadan doğru yolu bulursun..
Eski(meyen) SevgiLimm...