Eski Kadim Şamanların Tıransından Biri

nones

Bayan Üye
davul yada tefle tıransa geçişini sağlıyacak çırak, senin kalp ritmiğine göre davula vurmalı.

ilk başlarda senin kalbin sakin atarken,örnek benim kalbim dakikada ortalama 80 küsür atar.sizdede hemen hemen aynıdır.belki acemiler ritüelde kalp atışları 100ze ulşabilir bu heyecanlarından kaynaklıdır.

herneyse,sizin kalbiniz 80 civarında atarken,davulcu sizin kalp atışlarınızın oranında davula vurmalı.

ilk başta 1dum 2tam, 1dum 2tam, 1dum 2tam şeklinde olmalı.

tıransın belirtileri görüldüğünde,dum tam tam,dum tam tam,dum tam tam..

tıransın etkileri aşikar halde görüldüğünde süratli bir şekilde dum tam dum, dum tam dum.

arkadaşlar,yukardaki davul ritimlerini bilindik yöntemle vermek zorunda kaldım.çünkü müzik notalarını sizin anlayacağınız tarzda uyarlayamam.nedeni sizinde müziğin alt yapısını bilmemenizdir .

konumuza dönelim.sizin dansınızı ve duada kendinden geçtiğinizi gören davulcu,davula vurma ritmiğini iç güdüsel olarak artırabilir.nedeni,tıransa sürüklemek.

tıransın kendinden geçme safasında davulcu inanılmaz derecede davula süratle-ve seri halde vurmalı.

tabiki siz bir ruhu davet ediyorsanız,o zamn davul çaldıktan sonra vücut dilinizle ruhların gelmesini isteyiniz.

bu bir dans şeklinde olabilir.yada şarkı veya mantralar vs.yalnız dikat edilmesi gereken konu saf ve inançlı olmak tıransa girilir.

zihninizde ,irade gücünüz ve hislerinizi bloke edecek başka düşüncelerde olmamalı.sadece yapacağınız işe odaklanınız.

böylece ey ruh mekana gel,çizdiğim çemberin etrafında dur ve benim sorularıma doğru cevap ver şeklinde vücut dili yada sözel, sembolik lehçeler ve ebcetler kulanabilirsiniz.

şamanlar genelde ölümüş rahiplerin ruhlarını çağırmak için adlar ve lakaplar kulanır.

bazı şamalar tek tanrılı ilahları aracı kılardı.islam literatüründe uygun allah adlarıda kulanılabilirsiniz..örnek eski türkler islamı kabul etiklerinde,şaman kültürlerinide islama aşılaşımlardı.mesela tefle yapılan tarikat rütüelleri türkiyede halen yerini koruyor.gerçi araplarda tıransa geçiş için tef kulanırlardı.

not:tıransın başından sonuna dek düşüce ve beden özgür bırakılır.bunu yaparken

her zamn korunma çemberinizde bulunun.yoksa özgürleşen ruhunuz istenmeyen ruhlarla karşılaşabilir.

davul sesini duyduktan sonra ve tıransın en derin safasına dek duanızı okuyunuz.

tıransın bilinen 22 yolundan birini size öğrettim. size kolay gelsin.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri