Eski bir Türk içeceği olan ve günümüzde Orta Asya`da hâlâ sıkça tüketilen kımız içtiniz mi?

Eski bir Türk içeceği olan ve günümüzde Orta Asya`da hâlâ sıkça tüketilen kımız içtiniz mi?

• Evet

Oy: 0 0.0%
  • Hayır

Oy: 6 85.7%
  • Şöyle ki;

Oy: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7

Stinko

Kayıtlı Üye

---> Eski bir Türk içeceği olan ve günümüzde Orta Asya`da hâlâ sıkça tüketilen kımız içtiniz mi?

Başbuğ'um Mustafa Kemal Atatürk'ün en sevdiği içecektir.

Kısmet olmadı henüz , nasipse İzmir'e gittiğimde içeceğim.

---> Eski bir Türk içeceği olan ve günümüzde Orta Asya`da hâlâ sıkça tüketilen kımız içtiniz mi?

Sert bir kımız içmek isterim, ama sonra alışırsak nerden bulağcık la her dakika...

İçmedim. Sanırım kafa yapan bir şey . Bu yüzden de içeceğimi düşünmüyorum ömrümde...

hayır içmedim :)

içmedim

üniversitemiz Türklük bayramında Kımız dağıtmıştı ki malesef bu yıl içemedim , önümüzdeki yıl içerim inşallah (=

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri