Eserinle övün Aziz Yıldırım…

Sibel1

Bayan Üye
Dünya ‘Şapka’ çıkarttı… ‘Fenerbahçe’ adı hafızalara bir kez daha kazındı… Platini de gördü, Blatter de, hain kalemler, alınteri hırsızları da...
Düne kadar sadece erkekler davalarına sahip çıkıyor zannediliyordu, ancak unutulan bir sözcüğü hatırlattı Sarı- Lacivertli kraliçeler; her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır…

21 Eylül 2011, tarih sayfalarına Fenerbahçe’nin kraliçeleri sayesinde geçti…
Dünyamız neler neler yaşatmış, nice mutluluklar nice üzüntülere şahit olmuş, ancak böylesine bir bilikteliğe şahit olmamıştı…
Kadınlarımız, çocuklarımız maçtaydı... Çığlık çığlığa tezahürat yapıyorlar, her atakta futbolcularla beraber koşuyorlar, takımlarını beraber savunuyorlardı… Hele hele top Alex’in ayağına geldiğinde 42 bini aşkın kişi çığlık atıyordu, biliyorlardı Alex’i, tanıyorlardı kaptanı, seviyorlardı aile babasını…
Aile kutsaldır, bunu en iyi kadınlarımız bilir…
Gariplikler ülkesindeyiz, 14 yaşında babanın tek bir ‘evlenecek’ sözüyle kadın olan kızlarımız, sevmediğiyle evlendirilen canlarımız, okutulmayan, öğretilmeyen nice hayatlarımız var…
‘Gelinlikle gittin, kefenle dönersin’ gibi son derece insanlık dışı kurallar koyanlarımız var.
‘Kadınır o, kız çocuğudur’ diyerek horlayan canilerimiz var…
Kimi zaman miras bile reva görülmez, o geri kafaların yaktığı, yok ettiği hayatlardır kadınımız, kızımız…
Hangi birini sayayım…
Ama Dünya’da gördü, Türkiye’de gördü…
Fenerbahçe, bir ilke daha imza attı, kadınıyla çocuğuyla ‘DERS’ verdi…
‘Düşün yakamızdan’ dediler…
Stadın içinden fazlası dışarıda vardı, maça giremeyenler gitmediler stadın dışında beklediler…
Haykırdılar ’’Fenerbahçemizle oynamayın’’…
Ağladılar ‘’Aziz başkanımızı bize verin’’..
Bu değerleri kazandıran Aziz Yıldırım ve yönetimidir.
7’den 70’e kalplerde olmak budur işte…
Ama birisi varki o benim yüreğimi dağladı..

Maçta bir küçük yüreğe yanaştım…
Sordum 'Neden geldin'...
Dedi 'Burası çok güzel , çok temiz, Annemin evi gibi'.. ‘
’Peki’’ dedim ‘’biliyormusun kim yaptı’’... Dedi 'Aziz amca'
Dedim ‘’Seviyor musun’’..
Dedi ‘’Çoook, o çocukları hep öper sever, televizyonda gösteriyorlar’’.. ‘
’Peki’’ dedim ‘’Fenerbaçeyi seviyor musun’’...
Dedi 'Çoook' ama dedi ‘’Artık kimseyi sevmeyeceğim’’
‘’Neden’’ dedim... ‘’Çünkü’’ dedi.. ‘’Çünkü ben kimi seversem onu benden alıyorlarrrrrrrr’’....
Sizce sözün bittiği yerde değil miyiz?..
Maç kazanılır, kaybededilir, bunlar önemli değil, giden 2 puan, siz kazanılan ‘’Onura’’ bakın…

Orhan Zeki Ak

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri