Esed'in Askerleri Kadın ve Cocuklara da İşkence Ediyor

Elsa

Bayan Üye
Suriye'de Esed'e bağlı güçler, sivil halka ayrım yapmadan işkence yapıyor. İnternete düşen ve Lazkiye'de çekildiği belirtilen görüntülerde bir eve giren Esed yanlıları, ailenin yaşlı kadınları dahil herkese işkence ediyor. Aile bireylerini tekme tokat döven askerler, 14 yaşındaki bir kız çocuğunu saçından sürüyerek alıp götürüyorlar. Askerler kardeşinin götürülmesine karşı çıkan ağabeyini ise tüfeğin dipçiği ile dövüyor. Esed'e bağlı askerlerin ülke genelinde on binlerce kişiye benzer işkenceler ettiği bildiriliyor.

---> Esed'in Askerleri Kadın ve Cocuklara da İşkence Ediyor

gaddar hafif kaliyor.

ben soylecek inanin kelime bulamiyorum sifatlandiramiyorum bile, hersey hafif kaliyor

muhalifler cok insaflı sanki Sokak ortasında kelle kesiyorlar Esed insaflıda demiyorum ama MÜSLÜMAN OLAN BİR TOPLUMU CONİLER DAĞITIYOR Cahilller kanıyor bizlerede burada yorum yapmak düşüyor GARİP.

kimin canını yakarsan o kimsede canını yakar...sokak ortasında degilde nerde kesicekler? sokak kuytu bi köşesinde mi.

ben olayi okudugum zaman bu olayda hic bir yabancının pravoke ettiğini görmüyorum...esad daha muhalifler eline silah almadan pretosto olayları yaparlarken katletmeye başlamıştı...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri