Doğanın kanunları üreme üzerine kuruludur, aslında.
Senin bahsettiğin şey aynı zaman'da bende bir eşcinsel olarak defalarda gündeme getirmiştim bu konuyu. Ama farkındaysak en başta doğa kanunlarına aykırıdır ama ne yapalım ki ? Karşı cinsi dururken hem cinsene ilgi duymak filan, insanlar yadırgar bunu elbette.
aslinda gecen bu yorumunu aramistim bir konuda yazdigim yorum uzerine ama bunu bulamadigim icin yorumumu silmistim yanlis okumussumdur diye.
sen diger konuda kiz arkadasinin oldugunu ayni evi paylastigini soyledin. hani itiraf bolumde kiz arkadasini uyutup kalkiyormussun ya orda.
ama burda yazmissin ki, ''bende bir escinsel olarak'' ve ''karsi cins dururken hem cinsine ilgi duymak'' demissin.
hangisisin anlamadim ben, merakimi mazur gor.
hem hem cinslerden bahsediyorsun hem kiz arkadsin ile yasiyorsun. hem escinselim diyorsun hem askere gidicem diyorsun. ben anlamadim.
Tanımadan yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama tanımakta istemiyorum..
anlam veremediğim bir topluluk. hiç o tarz arkadaşlarım olmadı olursada iyi karşılayacağımı sanmıyorum..
Doğuştan gelen birşeymidir yoksa içdünyasında kaybolmuş bir insan modelimidir bilmiyorum düşünmekte istemiyorum.
toplumca başka ülkelerde olan olaylara özenmekte başı çekıyoruz eşcinsellikte bunlardan biri diye düşünüyorum.
Bi ara yasaklanmalı mı dıye konusulıyordu ne oldu bılmıyorum ama yasaklanırsa, yasaklara ve kurallara karşı gelmeyi sevdıgımız için destek gelicektir diye düşünüyorum.
o yüzden en güzeli görmezden gelmek mümkünse çok ama çok uzakta kalsınlar :865323: kendini bilmezlik iğrençlik diyorum
Rick Martinde eşcinsel oldugunu açıkladıgında çok şaşırmıştım vay anasını o tipe yazık etti demiştim bide evlenicekti..
o arkadaşlara yapcak birşey yok kendı tercihleri ama bi söz söylemek isterim
''tövbe haşa çocuğum yapma etme günahtır!.'' :865323:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.