Eşcinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Eşcinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Çok çirkin, ayrıca günah.

Oy: 1 6.7%
  • toplumda barınmaları tehlikeli.

Oy: 4 26.7%
  • beni alakadar etmez, tercih meselesidir.

Oy: 10 66.7%
  • eçcinselim, toplumdan dışlanmak istemiyorum.

Oy: 0 0.0%
  • eşcinselim, kendimden utanç duyuyorum.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
---> Eşcinsellik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Doğanın kanunları üreme üzerine kuruludur, aslında.
Senin bahsettiğin şey aynı zaman'da bende bir eşcinsel olarak defalarda gündeme getirmiştim bu konuyu. Ama farkındaysak en başta doğa kanunlarına aykırıdır ama ne yapalım ki ? Karşı cinsi dururken hem cinsene ilgi duymak filan, insanlar yadırgar bunu elbette.

Homofobık degılım ; yadırgamıyorum.
Ama yakınlarında bulunmuyorum.

beni alakadar etmez tercih meselesidir diyorum

Bence toplumumuzda eşcinsel olanlar var ama baskıdan dolayı,yadırgayan insanlardan dolayı ortaya çıkarmaktan çekiniyorlar.Kimse eşcinsel olmak istemez ,bu bir tercih değil aslında,böyleler, ve değişmelerini beklemek saçma.Dışlanmaları da çok acımasızca.Saygı duymak lazım diye düşünüyorum.

beni alakadar etmez tercih meselesidir.

kendı dusunsun :D

Hepsinin doğuştan geldiğine inanmıyorum..
Bazı çevrelere yaranmak için, etrafa tercihim farklı mesajı vermek için, farklı görünme çabalarından tercih adı altına sığınıp bunu yapanlar var..
onlara saygı duymuyorum..

Alan memnun satan memnun; tellala halt etmek düşer.

Saglık sorunu olarak doguştan böyle bir sorunu olanlar için yapacak birşey yok suçlamak alay etmek dogru degildir...ama sırf farklı olmak aykırı olmak için bu tür şeylere yönelmek saçma geliyor bana...yakından tanıdıgım birisi yok o yüzden tam olarak ne düşünür ne hissederler bilmem...bu tür kişileri yakından tanımadan oturdugumuz yerden yorum yapmakda saçma..

escinsellik ve homoluk farkli sey herhalde... bu tur konularda fazla bir bilgim yok ilgim olmadigindan.

dogustan oldugunda, ALLAH'in taktiri, bu durumlarda ne yapilmali dinimizce onuda bilmiyorum.

ama sonradan olmalarini tasvip etmiyorum her nekadar kendi tercihleri olsada...
ona bakarsaniz hirsizlik yapmakta insanin kendi tercihi cinayet islemekte insanin kendi tercihi, her kendi tercih dogru olacak diye bir kayde yok. ben dogru bulmuyorum.

beni alakadar etmez tercih meselesidir.

gecis süreci/ara form/ameliyat parasınıda denklestirdiklerinde
gereken budamayı yapıyolar diye biliyorum :/

Doğanın kanunları üreme üzerine kuruludur, aslında.
Senin bahsettiğin şey aynı zaman'da bende bir eşcinsel olarak defalarda gündeme getirmiştim bu konuyu. Ama farkındaysak en başta doğa kanunlarına aykırıdır ama ne yapalım ki ? Karşı cinsi dururken hem cinsene ilgi duymak filan, insanlar yadırgar bunu elbette.

aslinda gecen bu yorumunu aramistim bir konuda yazdigim yorum uzerine ama bunu bulamadigim icin yorumumu silmistim yanlis okumussumdur diye.

sen diger konuda kiz arkadasinin oldugunu ayni evi paylastigini soyledin. hani itiraf bolumde kiz arkadasini uyutup kalkiyormussun ya orda.
ama burda yazmissin ki, ''bende bir escinsel olarak'' ve ''karsi cins dururken hem cinsine ilgi duymak'' demissin.

hangisisin anlamadim ben, merakimi mazur gor.

hem hem cinslerden bahsediyorsun hem kiz arkadsin ile yasiyorsun. hem escinselim diyorsun hem askere gidicem diyorsun. ben anlamadim.

Tanımadan yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama tanımakta istemiyorum.. :D
anlam veremediğim bir topluluk. hiç o tarz arkadaşlarım olmadı olursada iyi karşılayacağımı sanmıyorum..
Doğuştan gelen birşeymidir yoksa içdünyasında kaybolmuş bir insan modelimidir bilmiyorum düşünmekte istemiyorum.
toplumca başka ülkelerde olan olaylara özenmekte başı çekıyoruz eşcinsellikte bunlardan biri diye düşünüyorum.
Bi ara yasaklanmalı mı dıye konusulıyordu ne oldu bılmıyorum ama yasaklanırsa, yasaklara ve kurallara karşı gelmeyi sevdıgımız için destek gelicektir diye düşünüyorum.
o yüzden en güzeli görmezden gelmek mümkünse çok ama çok uzakta kalsınlar :865323: kendini bilmezlik iğrençlik diyorum
Rick Martinde eşcinsel oldugunu açıkladıgında çok şaşırmıştım vay anasını o tipe yazık etti demiştim :D bide evlenicekti..
o arkadaşlara yapcak birşey yok kendı tercihleri ama bi söz söylemek isterim
''tövbe haşa çocuğum yapma etme günahtır!.'' :865323:

aslinda gecen bu yorumunu aramistim bir konuda yazdigim yorum uzerine ama bunu bulamadigim icin yorumumu silmistim yanlis okumussumdur diye.

sen diger konuda kiz arkadasinin oldugunu ayni evi paylastigini soyledin. hani itiraf bolumde kiz arkadasini uyutup kalkiyormussun ya orda.
ama burda yazmissin ki, ''bende bir escinsel olarak'' ve ''karsi cins dururken hem cinsine ilgi duymak'' demissin.

hangisisin anlamadim ben, merakimi mazur gor.

hem hem cinslerden bahsediyorsun hem kiz arkadsin ile yasiyorsun. hem escinselim diyorsun hem askere gidicem diyorsun. ben anlamadim.

Kız arkadaşım biliyor bisexual oldugumu. kız arkadaşımı bu yüzden seviyorum. saygı duydugu için. dediğim gibi, değişken birisiyim.

Tanımadan yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama tanımakta istemiyorum.. :D
anlam veremediğim bir topluluk. hiç o tarz arkadaşlarım olmadı olursada iyi karşılayacağımı sanmıyorum..
Doğuştan gelen birşeymidir yoksa içdünyasında kaybolmuş bir insan modelimidir bilmiyorum düşünmekte istemiyorum.
toplumca başka ülkelerde olan olaylara özenmekte başı çekıyoruz eşcinsellikte bunlardan biri diye düşünüyorum.
Bi ara yasaklanmalı mı dıye konusulıyordu ne oldu bılmıyorum ama yasaklanırsa, yasaklara ve kurallara karşı gelmeyi sevdıgımız için destek gelicektir diye düşünüyorum.
o yüzden en güzeli görmezden gelmek mümkünse çok ama çok uzakta kalsınlar :865323: kendini bilmezlik iğrençlik diyorum
Rick Martinde eşcinsel oldugunu açıkladıgında çok şaşırmıştım vay anasını o tipe yazık etti demiştim :D bide evlenicekti..
o arkadaşlara yapcak birşey yok kendı tercihleri ama bi söz söylemek isterim
''tövbe haşa çocuğum yapma etme günahtır!.'' :865323:

Bundan bahsediyorsun sanırım. 1:12 deki baltaya bakar mısın :D ne diyor ya,

O zaman çok sıkıntı yapıyorsun askerlik için kardeşim...bunu onlarada söylersen zaten askerlikle alakalı bir sorunun kalmaz

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri