Ertuğrul Sağlam: Oyundan zevk almadım

Weezy

Banned
Bank Asya 1. Lig'de 2009-2010 sezonunun açılış maçında Bucaspor, konuk ettiği Kocaelispor'u 4-0 mağlup etti. Uzun süredir Kocaelispor camiası içinde bulunduğunu duygu dolu sözlerle anlatan takım kaptanı Serdar Topraktepe, takımının hiç bu kadar ayaklar altına düştüğünü görmediğini söyleyerek, basın toplantısını terk etti.

Bank Asya 1. Lig'de Kocaelispor'u 4-0 mağlup eden Bucaspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, maçtan sonra yaptığı açıklamada, galibiyeti hak edecek bir oyun ortaya koyduklarını; ancak rakibin durumunun da göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledi.

Lige galibiyetle başlamalarının çok iyi olduğunu belirten Kılıç, ''Galibiyeti hak edecek bir oyun ortaya koyduk. Galibiyeti çok büyütmemek gerekiyor. Ancak rakibin durumunu da göz ardı etmemek lazım. Her maçı böyle kolay kazanamayacağız. Takıma güveniyorum." dedi.

Bucaspor'un son golünü atan Yunus Altun da, ''İyi hazırlandık. Kocaelispor'un durumunu da biliyorduk. Umarım Kocaelispor gibi büyük bir camianın durumu düzelir.'' dedi.

Kocaelispor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, Bucaspor'u galibiyetinden dolayı tebrik ederek futbol olarak fazla bir şey ortaya koyamadıklarını belirtti.

1990-1991 doğumlu oyuncularla sahaya çıktıklarını ifade eden Arslan, "12 futbolcumuz Kocaeli'nde kendi takımını televizyondan seyretti. Dolayısıyla bu maçın kritiğini yapmak çok doğru olmaz. Genç futbolcular futbol hayatına kötü bir günle başladı. PAF takımdan da oyuncular sahaya çıksa, hepsinden çok memnunum. Alınlarının terlerini akıttılar. Takımın lisans problemi çözüldüğü takdirde Kocaelispor eski şanlı günlerine dönecektir ve ilk altının en önemli adayı olacaktır."

Oyuncuların salı gününe kadar idmanlara devam edeceğini bildiren Arslan, eğer sorun çözülmezse genç takımla yola devam edeceklerini söyledi.

Arslan'ın ardından konuşan takım kaptanı Serdar Topraktepe ise, Kocaelispor'un zor günleri geçirdiğini duygu dolu sözlerle anlattı.

Uzun süredir Kocaelispor camiası içinde bulunduğunu ve takımın bu kadar ayaklar altına düştüğünü görmediğini belirten Topraktepe, ''Şehrin büyüklerine, herkese sesleniyorum. Kocaelispor'u eski günlerine döndürmek zorundalar." dedi.

Kendilerini destekleyen taraftar ve seyircilerine de teşekkür eden Topraktepe, "Bu camianın amblemi ile oynamaya kimsenin hakkı yok. Bazı amatör kulüplerin olanakları bizden daha fazla var. Beni yarın kovsunlar önemli değil.'' şeklinde konuşurken duygulandı ve gözleri doldu. Topraktepe, bu sırada salondan çıktı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri