Ertuğrul Sağlam İstifa Etti...

sEmih

Kayıtlı Üye
Beşiktaş'ta bir dönem sona erdi. UEFA kupasında yaşanan hezimet Sağlam'ın sonunu getirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, istifasını yönetim kuruluna verdi.

Ertuğrul Sağlam şu anda Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenliyor.

Altyapıdan 15 oyuncuyu A takıma kazandırdık. Geçtiğmiz yıl 4 yıldır yaşamadığımız liderlik sevincini yaşadık. Çeşitli zaferler yanında hezimetler de yaşadık.

Hakem hataları, sakatlıklar ve cezalar belki de şampiyonluğu elimizden kaçırdık. En büyük üzüntümüzü taraftarımıza şampiyonluğu yaşatmamak oldu.

Fenerbahçe'nin 8 Galatasaray'ın 3 puan önündeyiz. Metalist karşısında alınan eleniş

Hayat devam ediyor cümlesi farklı algılandı. Ligde oynayacağı maç öncesi takımı maça hazırlamaktı. Elenişten dolayı üzmüş olduğumuz camiamızdan tekrar tekrar özür diliyorum.

Her ortamda camiamızı en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Daha ilk günden

İyi günde el altından yıpratanlar oldu. Neye ihzletk ettiğin anlamıyorum.

biz rakiplerle müceadele ederken bir de içerde mücadele vetti.

İçzimlize biz üzülürken sevinenler oldu.

Bana yapılanları içime sindiremiyorum. Yıpratma kampanyası ile karşı karşıya bırakıldım.

Yerli hoca ile yabancı hoca arasındaki çifte standartın

Türk antrenörlüğünün saygısı için istifa ediyorum.

İstifa için 4 günü bekledim. Hacettepe'den alınan 3 puanı kazandımka için bekledim.

Şimdi görüşmedikleri kişilerel rahat rahat görüşebilrler.

Evet

Cok iyi Yönetiyordu.

Bi Yenildi Diye Harcadılar Adamı

yazık..

Gelen Gideni Aratir Derler

Umarim Öyle oLmaz

Besiktası Severim Ama Harcadılar Adamı.

adam gibi geldim,adam gibi gidiyorum

vay be helal olsun ne diyeyim
bu yapmasa yonetım yapacaktı
sebep ise 1 mac yenıldı dıye :S

Koyu bir fbliyim ama o adam cok efendi bir adamdi bu taraftarlar yuzunden gitti ama bence cok iyi yapti ben olsam bende istifa ederdim:)

Yazık metalst karşısındaki yenilqide kmse futbolcuları suclamadı olan ertuqrula oldu beceke için kötü oldu

ben bir fenerbahceli olarak gercekten uzuldum iyi adamdı yıllarca besiktas camiasına hizmet etmiş biri idi ben kişiligini sevdigim bir insan oldugu için yorum yaptım.

emegine saglık.

galatasarlıyım ama

gerçekten ii biriydi

şimdi bizim gavur michael skibbe gitse mesela

eskisi gitti işte fedlkamp

ErtuğruL SağLam qercekden aDam qibi adam.
Fakat bu istifa cok yerinde oLdu. ErtuğruL sağLam ybdığı acıkLamada söyLedi ' ßeşiktaş'ı sevdiğim için İstifa ediyorum. ' dedi.

AdaM Gibi AdaM ErtuğruL SağLam !

Kendisini çok seviyorum ..

Ama gitmesine üzülmedim ..

Sinan & Demirören onu içten desteklese de dışa başka şeyler söylüyorlardı ..

Çok yıpratıldı ..

Hala arkasındayım !

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri