Ertekin Denizlispor'a üye oldu..

ParadokS

Kayıtlı Üye
Kulüp binasındaki imza töreninde Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Başkan Yardımcısı Zafer Gökşin, Asbaşkan Ali Değirmenci ve Osman Zorlu ile yönetim kurulu üyesi Cengiz Ayyavuz hazır bulundu. Üye kayıt defterine imza atan Vali Yardımcısı Ertekin'e flama ve kaşkol hediye eden Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, Yeşil-siyahlı rozeti Vali Yardımcısı Ertekin'e taktı.

Kıbrıslıoğlu, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin'in bu güne kadar devamlı destek olduğunu söyledi. Denizli'nin bir Avrupa şehri olduğunu söyleyen Halil İbrahim Ertekin ise, "Geçmişte Denizlispor'un başarıları ile gurur duyduk. Özellikle Avrupa Kupalarındaki başarıları göğsümüzü kabarttı. Bir Avrupa şehri olarak Denizli'ye yine bu kupalarda mücadele etmek yakışır. Yeni seçilen yönetim kurulunun azimli ve gayretli olduğunu yakından biliyorum. İnanıyorum ki Denizlispor'u başarıdan başarıya koşturacaklardır. Bende kendi adıma destek olmak için kulübe üye olmak istedim" diye konuştu.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri