Erol Köse: Onları ben yazmadım !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Twitter'daki "Haluk Bilginer, Zuhal Olcay’ı dövdü" sözü Köse'yi yaktı.

Twitter hesabından “Haluk Bilginer’in eski eşi Zuhal Olcay’ı dövdüğünü iddia eden” Erol Köse dün polise ifade verdi. Köse “Adımı kullanarak hesap açmışlar. Yazılanlarla ilgim yok” dedi.

Twitter’daki sayfasında usta oyuncu Haluk Bilginer’in, bir dönem evli olduğu Zuhal Olcay’ı dövdüğünü iddia eden Erol Köse, Olcay’ın şikâyeti üzerine dün polise ifade verdi. Emniyet Müdürlüğü’nde 3 saat kalan Köse, Twitter’daki sayfasında yazılanların kendisine ait olmadığını öne sürdü.

Twitter’da adının kullanılarak sayfa açıldığını söyleyen Köse “Bu benim sayfam değil. Yazılanlarla ilgim yok. Bunu başkaları yapıyor” dedi.

‘YALANCISIN’

Köse, Twitter’daki sayfasında 2 ay önce yaptığı açıklamada Haluk Bilginer’in bir dönemevli olduğu Zuhal Olcay’ı dövdüğünü iddia ederek “Haluk Bilginer’in Zuhal Olcay’ı kaç kere dövdüğünü bilen var mı, evet şahidim, komşumdular. Altunizade Mesa’da Olcay kaç kez ‘imdat’ diye dayak yerdi. Kadına şiddetin kültürle alakası yok. Tümsite şahit, hadi Zuhal yalanlasın, hodri meydan” diye yazmıştı.

Bu açıklamanın ardından Zuhal Olcay “10 yıldır o sitede oturuyorum, biz geldiğimizde Erol Köse taşınmıştı. Herhalde kafayı yedi, dikkat çekmek için yapıyor. Böyle hasta ruhların ne yapacağını bilemezsiniz. Zaten Haluk’un böyle konularda benim savunmama ihtiyacı da yoktur. O çok değerli bir insandır” sözleriyle yanıt vererek polise şikâyetçi olmuştu. (AHT)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri