Erkeklerin En Sevdiği Film Replikleri

ashli

Bayan Üye
“Ailenle vakit geçiriyor musun? Güzel. Ailesiyle vakit geçirmeyen bir adam asla gerçek bir adam olamaz.” (Godfather)

“Kadınlar ve çocuklar hata yapabilir, ama erkeklerin hata yapma hakkı yoktur.” (Godfather)

“Sadece her şeyini kaybettikten sonra özgürsün.” (Fight Club)

“Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız bir yerimiz yok. Ne büyük bir savaş yaşadık ne de büyük bir buhran. Bizim en büyük buhranımız hayatlarımız…” (Fight Club)

” İnsanlar sadece hayelleri peşinde özgürdür, hep böyleydi ve hep böyle olacak.” (Ölü Ozanlar Derneği)

” Bazen iyi bir yumruk vurmanın en iyi yolu geriye çekilmektir.” (Milyon Dolarlık Bebek)

” Nefret bir yüktür.” (American History X)

“İyi olmaktansa şanslı olmayı tercih ederim.” (Match Point)

“Güldüğünde dünya da seninle güler, ağladığında tek başına ağlarsın.” ( Old Boy)

“Cennette kul olacağıma cehennemde kral olurum.” ( Şeytanın Avukatı)

“Herkes ölür, ama herkes gerçekten yaşamaz.” (Cesur Yürek)

“Gerçeği görmeyi değil kandırılmayı istiyorsunuz.” (The Prestige)

---> Erkeklerin En Sevdiği Film Replikleri

"Biri sana bir kere at derse burnuna yumruğu indir, biri sana ikinci defa at derse ona budala de , biri sana üçüncü defa at derse , belki de eğer almanın vakti gelmiş demektir."

Şanslı Sleven

Kurtlar vadisi replikleri yazılmamış hayret xD

Erkekliğin şanına yakışan her şeyi yaparım daha fazlası erkeklik değildir.../V for Vendetta

"Bize zenginliği veren mekanizma, bizi isteklerin içinde bıraktı.. Bilgimiz bizi alaycı, zekamız sert ve kırıcı yaptı.. Çok düşündük ama az hissettik."

Great dictator

Son düzenleme:

Ağır roman..

*Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın, raks ederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum şimdilik ölümüne kadar hayattasın

*”O bin tılsımlı anın çarşafından ağır ağır geçirirken hayatını,
Bilemezdi üç tekerlekli bisikletin karanlığa takla atacağını “

*Bir çift kanattınız hüznün rüzgarlarında,
Dağılıp gitti melekleriniz beyazın öte dağlarında.
Ağlasın ardınızdan bir ağızdan bütün dehşetiyle koleraSen harbi hayalet,Sağlam gariban,
Ruhuna El-Fatiha. “

*İnsanın en yakın arkadaşı tekerlek olur mu ulan ?

*Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,
Zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın,
Raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı,
Güzelleş be oğlum şimdilik ölümüne kadar hayattasın....

Gemide...

Bir memleket gibidir gemi… Her şey düzenli ve kontrol altında olmalıdır, kaidelere uyulmalıdır, kanunlara, nizamlara... Ben de bu memleketin başşeyi gibiyim; başbakanı gibiyim mesela. Her şey benden sorulur. Denize çıktın mıydı bu küçücük gemi bir memleket oluverir... Aslında bir başbakandan daha çok görevim var; çünkü onun bakanları var, adamları var, falanı var filanı var, benim yok. Bu gemide güvenlik de eğitim de sağlık da eğlence de benden sorulur. Kamil de başbakanın en kıyak yardımcısı; siz de vatandaş, aynı zamanda memur gibisiniz. Bu yüzden çok kıyak, çok disiplinli ve çakı gibi olmalıyız. Sürekli kendimizi ve birbirimizi kollamalıyız...

*Biz kimiz ki insan kurtarıyoruz lan!

Babam ve Oğlum
*İnsan büyüyünce hayalleri küçülür mü baba?

Eşkıya...
*Korkma, sadece toprağa gideceksin, sonra toprak olacaksın, sonra sularla birlikte bir çiçeğin bedenine yürüyeceksin, oradan özüne ulaşacaksın, çiçeğin özüne bir arı konacak, belki belki o arı ben olacağım…
*Hayatın sevda karşısında ne önemi var.

Kabadayı
*Ali Osman : Senin silahında mermi ters dönmüş evlat. Dikkat et kendini vurmayasın.
Delikanlı adam yol yordam bilir. Raconda sığınanları teslim etmek gibi bir şey var mıdır ? Duydun mu hiç ?
Bak Devran efendi. Sen beni tanımazsın. Ben arkamda çok ceset bıraktım. Çok aileyi ağlattım.
Bir sürü bela herifin ciğerini gözümü bile kırpmadan söküp aldım. Cesetleri çoktan çürüdü.
Bunların bir kısmı bilinir, bir kısmı bilinmez. Sonunda bir şeyler oldu ve ben silahı bıraktım. Tövbe ettim.
Uzun zamandan beri beladan uzak, sakin bir hayat yaşıyorum.
Yalnız, biliyor musun ? Ben hastayım, bu hastalık şey… Unutuyorsun. Herkesi, herşeyi unutuyorsun.
Kafanda ne varsa silinip gidiyor, sıfır oluyorsun. Bu ne demek biliyor musun ?
Devran : Anlatırsan, anlarım.
Ali Osman : Şu demek. Seni şuracıkta gebertsem, zerre kadar vicdan azabı çekmeyeceğimi biliyorum.
Çünkü yeminimi unutacağım. Seni unutacağım. Silahımı nasıl beynine dayadığımı, nasıl tetiği çektiğimi, o sefil beyninin nasıl dağıldığını asla hatırlayamayacağım.
Yani benim açımdan artık tövbe diye bir sorun yok.

*Sürmeli : Nafile uğraşma, aslanım. Senin sertliğin bana sökmez. Niye biliyor musun ?
Devran : Niye ?
Sürmeli : Bendeki g.t hiçbirinizde yokta ondan.

*Ali Osman : Zaten biz yokmuşuz. Cesaret yokmuş. Yiğitlik, mertlik yalanmış. Ölümüne arkadaşlık, dostluk filan palavraymış. Racon bitmiştir.4'ünüzü toplasan bi sürmeLi etmez

bunlar gözden kaçmış sanırım .p

O filmlerin hiçbirini izlemek nasip olmadı ama iddialı replikleri varmış :)

Güzel eklemeler efenim ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri