Erkekleri Etkilemenin Yollari

oncedende demştm:D.. . doğal olcaksınn.. farklı olcam die kendini kasıp saçmalamana gerek yok.. e birazda gzl olcan:D

Beni etkileyecek kız Beşiktaş'a ve Polat'ıma laf atmasın yeter :) Başımın üstünde yerleri var :D

Çocuğun o anki durumuna bağlı, hayattan bezmiş bir çocuğa gülümseyip iki laf etmen bile yetebilir. tabii en başta güzel olacaksın.
Ama dünyayı umursamayan bir tipse bin dereden su getirsen gözüne görünemeyebilirsin.

Yinede en önemlisi doğal olmak

önce güzl olcaksın:D sora takmıyomuş gibi davrancaksın kaçan kovalanır hesabı :p bide gizemli olmak işe yarıyo :D

bende yuz vermessen erkek senden hoslanir diyodum oyler yaptim birakti gitti:D

seviyorsan, onun ismini cok zikredeceksin, guzel sozler, tuttugu takimi, onu oveceksin bukadar:D

o kesin ama bide şöle bişi var sakin bi tipse kesinlikle o işleri yapmayacaksın benim gibi :D adını zikretmek tmmda diğerleri boş:D

doğallık diyorsunuzda kızların genelinde bu yok ki çoğu kendini beğendirme çabansında :D istisnalar var dedim hemen muhalefet olmayın:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri