endLesS
Webmaster
SeLam arkadaşLar ..
GünLük hayatta çoğu insanLar giyinme tarzını yanLış seçiyor yada baskaLarına özeniyor ..
Örneğin bi ara ense bırakma modaydı sonra o enseLerden sonra sacLarın yukarıya dikiLmeSi moda oLdu :M Her ne kadar amaç karı kız çekmek oLSada çoğu Başarısız oLdu .. BaşarıLı oLdum dıye kendını kandıranLarda seçtikLeri kızLarın asLında naSı yanLış kişiLik oLdugunu çözememiş durumda :M Tabı IstısnaLarda var
Sonra Converse ModaSı çıktı ki sormayın gitSin ..
Converse asLında Spor Ayakkabı Niyetine kuLLanıLırken ŞimdiLerde Takım eLbiseLerin aLtınada GiyiLir oLdu :M
Bizim Türk ErkekLeri abartmayı Çok Sever ya bazıLarına tüyo vereyim dedim :M
" Erkek Adam Sivriburun giyer gardaş "
Gibi bi mantıkLa yürümek tabikide yanLış oLur ama giyiLecek yer var giyiLmeyecek yer var :M Abartmayın sızde gıyınırken kusanırken :M Sırf moda dıye ustunuze basınıza yakısmayacak seyLer giymeyin aLay konuSu oLurSunuz :M Önce bi tarzınız oLmaLı Sportif mi giyiniyorSun kardeşim oyLe devam et :M StiL değişecem diye neydiği beLirSz kişiLikLerede bürünme :M
heLe ki kız TavLama gibi saçma bı mantıkLa giyiniyorSan ÇıpLak gez daha mantıkLı :M Çarşıda sokakta neLer var küpeye bısey dememde bunu abartıp 4-5 deLik Yapacak haLede getirmeyin :M
Çoğu bayan Sportif takıLan erkekLerden hoşLanır En Azından 15 - 19 yaş arası bayanLar diyeLim :M
" Yok Kanka Bana Takım Yakışır "
Dersende adam akıLLı seç renkLerini Siyah yakışır çoğu erkeğe ama ortasına cix çingene pembesi gömLek ve kravat takarsan mor giymiş gibi morarırsın :M
Bir insanın kişiLiğini bazen kıyafetinin yansıttıgı soyLenır dogru - yanLıs bısey dıyemem ..
Lakin KıyafetLerinizi Modaya uyarak gıymeyın demıyorum ama beLLi bi dozu oLSun SaçLarınızıda aynı ..
Dikip aLtada body gıyıp sap gibi doLanmayın abı neLer var sokakda emin oLun bakıp sadece " .. Herif " diyoLar :M Ha BaskaLarınada yakısır Laf yok ama abartmanın & zorLamanın hıc anLamı yok :M Ayakkabı secerkende ustunuze gore secın :M spor ayakkabı alacaksanız converse onerırım ama gıdın kumaş pantolonun aLtına gıyın demıyorum .. Biraz öLçüLü giyinin mıLLete gozunecez dıye yerLere girmeyin derim ben ..
Erkek Adamı Çıta gibi yapan özeLLiği Tarzıdır KişiLiğidir ..
KişiLik dışardan bakınca " Ben Kültürlüyüm " demekLe oLmuyor ama en azından bakıp bakıp " Zibidi La Bu :M " Gibi LafLar yemezsiniz :M
Bu Sadece bı onerıydı tabı sız bıLırsınız haCı akıL verecek değiLimde sokakda goruyoruz bız yınede bı hatırLataLım demi ama :M
Hadin koLay geLSin ..
# endLesS
Son düzenleme: