Erkeklerde İncinir mi ?

уαяєη

ɘƨмɘя
Bayan Üye
delimavi32_7777-ghj-777.jpg

Endişe, korku, güvensizlik yaşıyor mu?

"Ya giderse?" diye titriyor mu içleri?

Yollara dalıyor mu gözleri?

İç çekerken.....

Çok ağlamış bir çocuk gibi titriyor mu göğüsleri?

Aldırıyorlar mı karşılarındakinin suskunluğuna?

Affediyorlar mı?

Susuyorlar mı?

Bekliyorlar mı?

Yalnızlığa inat,

İnen akşam sonrası elektrik düğmesine uzanan elleri tanır mı sabretmenin kederini?

Konuşamamak canlarını sıkar mı onların da?

Sormak isterken soramamak..

Koşmak isterken koşamamak boğar mı onları da?

- İclal Aydın -

---> Erkeklerde İncinir mi ?

Bende sana şiddetle katılıyorum -)

Rica ederim canım benim.

ErkekLerin içinde çok katı ve ruhsuzLarı oLdugu kadar çok duyqusaL oLanLarınında buLunduqunu düşünüyorum.. Eğerki ' AşK ' insanLarın yasadıqı bir sey ise, bayanLarda-beyLerde incinir..

İyi yaklaşım -)

İncinmek güzel kalpli insanlara layık diye düşünüyorum ben.

Anca kalbiniz güzel ise erkek ol veya olma incinirsin.

Eğer kalpsizsen kendini bi ömür kinle nefretle beslemişsen hayat boyu sadece incitirsin.

Evet doğru incinmek oLduqu kadar incitmek'te var.. İncinmiyorsan incitiyorsun, İncitmiyip seviyorsanda inciniyorsun.. Ve evet dediğin gibi, incinmek güzeL kaLpLi insanLara mahsus.. Bu şiirde ErkekLer incinir mi sorusuna veriLen cevap hayır'sa o tüm erkekLere değiL kötü kaLpLi oLan beLki de kaLpsiz oLan erkekLer için veriLen bir cevaptır. Eğer cevap evet'se o da sadece temiz, saf iyi kaLbi oLan erkekLere veriLen cevaptır. Yani cevap ne oLursa oLsun, bu soruya vereceğimiz cevap tüm erkekLeri kapsayamaz. Ben erkekLeri 2 gruba ayırdım ve cevabımı verdim.

Temiz kaLpLiLer için, evet incinir.
DiğerLeri için, incinecek bir yüRekLeri biLe yokturki incinsinLer.. :R

Bu arada payLasım için tesekkürLer, adminim.
kalp.gif

Son düzenleme:

Evet doğru incinmek oLduqu kadar incitmek'te var.. İncinmiyorsan incitiyorsun, İncitmiyip seviyorsanda inciniyorsun.. Ve evet dediğin gibi, incinmek güzeL kaLpLi insanLara mahsus.. Bu şiirde ErkekLer incinir mi sorusuna veriLen cevap hayır'sa o tüm erkekLere değiL kötü kaLpLi oLan beLki de kaLpsiz oLan erkekLer için veriLen bir cevaptır. Eğer cevap evet'se o da sadece temiz, saf iyi kaLbi oLan erkekLere veriLen cevaptır. Yani cevap ne oLursa oLsun, bu soruya vereceğimiz cevap tüm erkekLeri kapsayamaz. Ben erkekLeri 2 gruba ayırdım ve cevabımı verdim.

Temiz kaLpLiLer için, evet incinir.
DiğerLeri için, incinecek bir yüRekLeri biLe yokturki incinsinLer.. :R

Bu arada payLasım için tesekkürLer, adminim.
kalp.gif

Rica bebeğim -)

onlarında kalbi var ama :D

Mutlaka -)

Evet, yasayan herkesin bir kaLbi vardır. KuşLarın biLe.. minik, korkudan durabiLecek kadar savunmasızdır kaLpLeri.. Ama mühim oLan kaLp değiLki. ÖnemLi oLan, o kaLbin sadece kan pompaLamak dısında, kırıLabiLmesi, inicnebiLmesi, sevebiLmesi, yani bir seyLeri hissetmesidir. Neyse ya ben çok konustum. xD

Incinir Onlarda.. Onlar iclerinden aglar...Iclerinden ofkesini yasar... tuhaf yaratiklar :M: :M:

ama incinirler.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri