Erkekler Neden Aşık Olur

Deniz kızı

Bayan Üye
Ünlü bir kadın sitesi okuyucularına “nasıl aşık olduklarını“ sordu. Gelen itiraflar kadınlar için bir ipucu niteliğindeydi.

Bir çok insan özellikle paylaşıma çok açık olmayan erkekler aşık olduğunu itiraf etmeye çekinir. Dünyaca ünlü bir kadın sitesi erkek okuyucularından “aşık olma hikayelerini” anlatmalarını istedi.

İşte cevaplardan bazıları:

“Hayatımda bir kez aşık oldum. Onunla bütün zevklerimizin aynı olduğuna inanıyordum. Benim keyif aldığım şeylerden onun da zevk aldığını düşünüyordum.Fakat bir gün bana rol yaptığını fark ettim. Aslında bir çok şeyi (buna seks de dahil) sadece beni memnun etmek için yapıyormuş. Bana çok büyük bir ders oldu. Kadınlara tavsiyem her zaman dürüst olmanız.

“Bir keresinde internetten bir kızla tanıştım. Onu şık bir restorana yemeğe götürdüm. Bana orayı sevmediğini, hamburger ve bira servis eden bir fast-food restoranını tercih ettiğini söyledi.Hamburgerlerimizi alıp bana gittik. Bilgisayar oyunu oynadık. Çok doğal ve samimiydi. Ona aşık olmuştum.”

“Beni güldüren kadınlara aşık oluyorum. Öyle ki onun yanında çevremde olan biten her şeyi unutmalıyım. Tabi bu karşılıklı bir durum olmalı.

“Saatlerce konuşabileceğim kadınlara aşık oluyorum.”

“Bana güç veren kadınları beğeniyorum. Öyle ki kendi başıma yapmaya çekineceğim işleri onunla birlikteyken korkmadan başarmayı istemek benim için çok önemli.

---> Erkekler Neden Aşık Olur

:) erkekler cok tuhaflar :) erkekler kizlardan dogal olmayi beklerken, kendileri bir kizla tanismak icin harcadiklari eforda hic kendileri degiller ama. Gercek yuzleri degiller.

Erkekler Asik olmuyor olduklarini zannediyor hevesleri gecene kadar

Son düzenleme:

Bir kaç erkek tipine sormuşlar neden aşık oluyorsunuz diye onların cevapları ee bizim forumdaki beylerde cevaplasaymış ya neden aşık olduklarını ;)

bazen hepimizin boş bulunduğu bir an oluyor işte..:))
aslında karşımıza çıkan kadının becerisi bu,biliyorsunuz aşkı kadınlar yönetir..

bardağın boş tarafı gibi..:.-))
biliyorsunuz bu devirde ağzına kadar dolusunu bulmak zor..

Erkekler neden aşık oluyorsunuz erkek üyelerden cevap? ))

Kızlar sahiden aşık oluyorlarmıymış :M

Çok mantıksız bir kaç kişinin cevabını genelleme yapmak saçmalık sadece​

Erkeklerin neden asik oldugu aslinda kadinlarin asik olmasindan pek bi farkli degil...
Erkeklerde Ruhlarinin okşanmasindan sevilip deger verilmekden şımartılmakdan hoslanirlar...Birde güzel kizlar daha cok çabuk asik olma sebebi sanirim erkekler icin kolunda ki kizin güzelligi onun hava atip gururlanma sebebi ola biliyor bazen...

Sen derseniz ben beni çözen ruhumun derinlerine ine bilen bir kadina ona hissettirmeden aşık olur içten içe ilk başta plotonik olarak severim...tanıyana kadar...

Erkeklerin neden asik oldugu aslinda kadinlarin asik olmasindan pek bi farkli degil...
Erkeklerde Ruhlarinin okşanmasindan sevilip deger verilmekden şımartılmakdan hoslanirlar...Birde güzel kizlar daha cok çabuk asik olma sebebi sanirim erkekler icin kolunda ki kizin güzelligi onun hava atip gururlanma sebebi ola biliyor bazen...

Sen derseniz ben beni çözen ruhumun derinlerine ine bilen bir kadina ona hissettirmeden aşık olur içten içe ilk başta plotonik olarak severim...tanıyana kadar...

Aşık olabiliyosun yani tamam sana artık duygusuz demicem

Bir kaç erkek tipine sormuşlar neden aşık oluyorsunuz diye onların cevapları ee bizim forumdaki beylerde cevaplasaymış ya neden aşık olduklarını ;)

Merhaba. İsteyenin ,bir yüzü kara, vermeyen zenci.

Küçükken bir hülya Koçyiğit filminde hülya koçyiğide aşık olmuştum.

Tam bir hafta havalar da gezdim. Sanki başka bir alemdeydim. Bakıyordum ve görmüyordum. Evet tam bir hafta sürdü.

Sadece bir filim olduğunu yavaş yavaş farkettim. Ama kimselere söyleyemedim tabii. Başka birisi böyle denk gelmedi.

Sen de senden zarar gelmez )

Birde Erkekler akıllı kadını sevmez derler ama mümkünse ben akıllısından alıyım...

Elime uf oldu...öp geçsin.

akıllısından bulursan benimle de tanıştır xD biz kadınlar azcık uçuk oluyoruz da yakışıyor ama bize böyle tatlı delilikler

ne oldu eline ki?

Valla akıllısı beni bulmaz delisi bırakmaz esprisini yiğit için yapıyorum xD (Sana öyleleri denk geliyor galiba ) bişi olmamıştır hayal ne olacak ilgi bekliyor xD

akıllısından bulursan benimle de tanıştır xD biz kadınlar azcık uçuk oluyoruz da yakışıyor ama bize böyle tatlı delilikler

ne oldu eline ki?

Benim dedigim akıllı o manada degil zeki anlamında...bende zaten deli dil zirdeli bişi olmasi lazım benim kafama uymasi lasim deli fikirlerime delirmesi lazim ops şimdi olurmu ya dicek bir tip zevksiz sıkıcı olur...uf oldu işte ilgi bekliyormuşum yolla benimkisini ilgi gostersin azcık..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri