Erkekler Mutlu Olsalar Bile Aldatıyor!

ashli

Bayan Üye
Bayanlar siz ne yaparsanız yapın erkek aldatıyor. Yapılan araştırmalara göre erkek mutlu bir ilişki yaşıyor olsa bile kendini diğer kadınlardan soyutlamayı başaramıyor.

Kadınlar sevgililerini ne kadar mutlu ederlerse etsinler erkek beyni istemsizde olsa başka kadınlara kayabiliyor. Yapılan bir ankete göre erkeklerin %25’i çevresinde ki en az iki kadını çekici buluyor. Her on erkekten biri komşusunun birisini göz hapsine alırken sadece erkeklerin %5’i sevgilisini çekici buluyor.

Erkeklerin mutlu bir ilişki yaşarken bile başka bir kadını çekici buluyor olması normal karşılanırken asıl tehlike erkeğin hoşlandığı kadını her gün görmek istemesi ile başlıyor.

Bazı kadınlarda da bu durum geçerli. Mutlu bir ilişkileri varken bazen kadınlarda başka erkekleri çekici bulabiliyor. Fakat kadının bu beğenisi orada bitiyor. Herhangi bir ihanet eğilimine kalkışmıyor. Araştırmaya göre ise bir erkeğin hayatındaki kadını ömrü boyunca ortalama en az 3 defa aldatıyor.

Stargundem.com

Son düzenleme:
---> Erkekler Mutlu Olsalar Bile Aldatıyor!

yaaa
icon11.gif
ben yapmıyorum erkekler yapıyoo :pp

Him..dun gece ruyamda gordum aldattigni. Ruyamda bile kalbim duracakmis gibi uyandim.
Gercegi olsa ne yaparim puf.... ben asla demem benimki aldatmaz diye. Erkek milleti yaparmi yapar ama yapiyorsada o kisiyi benden daha cok seviyor olmali ki onu bana tercih etmis olacak cunku birdaha beni goremez.
Demekki o daha degerli daha cok seviyor ve butun hayatini onunla gecirmek istiyor.
Aldatildigimi bildigim anda biter... herseyi hazmedebilirim belki dayagi bile hazmedebilirim (ki buda zor bir ihtimal) ama aldatilmayi hazmedemem. ALLAH saklasin.

ben görmedim duymadım bilmiyorum :8:
icon11.gif

Him..dun gece ruyamda gordum aldattigni. Ruyamda bile kalbim duracakmis gibi uyandim.
Gercegi olsa ne yaparim puf.... ben asla demem benimki aldatmaz diye. Erkek milleti yaparmi yapar ama yapiyorsada o kisiyi benden daha cok seviyor olmali ki onu bana tercih etmis olacak cunku birdaha beni goremez.
Demekki o daha degerli daha cok seviyor ve butun hayatini onunla gecirmek istiyor.
Aldatildigimi bildigim anda biter... herseyi hazmedebilirim belki dayagi bile hazmedebilirim (ki buda zor bir ihtimal) ama aldatilmayi hazmedemem. ALLAH saklasin.
eee kolay olmasa gerek. Güveneceksin, bir ömrü birlikte geçirmek için yola çıkacaksın.
Allah kimseye yaşatmasın..

%5’i sevgilisini çekici buluyor. O yüzde 5 bile değildir bence. Nalet şeyler.

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber vozol
Geri