h.i.m.e.s.54
Kayıtlı Üye
Genelde bazı ilişkilerin bitiş noktalarından biri bir tarafın diğerine fazla ilgi göstermedi olabiliyor.vardır başına böyle bir olay gelen.Suç sevip ilgiyi fazla gösterende mi yoksa o ilgiyi kaldıramayanda mı?
Bi kız olarak cevap verme gereği duydum bu konuya.
arkadaşım herşeyin fazlası zarar her dk yanında olan erkek sıkıyo bi zamn sonra.
bence kızlar daha çok ilgiye muhtaçdırlar çoğu kız hep kendini aslında geri plana atar ama bu onun masumiyetini göstermez ya da çekimserliğini . o yüzden ilgiden sıkılmayan kızlardır erkekler ise aşırı ilgiye maruz kaldılarında cayarlar çoğu erkekte sıkıya gelemez bakın size bi örnek veriyim ya da boşverin
kesinlikle kadınlar ilgi kadını boğar mesafe3 ise her daim özletir ben mesela ilgiden cobuk sıkılırım boğulurum benim için aşk erişilmez olmalı özlem olmalı
kesinlikle kadınlar ilgi kadını boğar mesafe3 ise her daim özletir ben mesela ilgiden cobuk sıkılırım boğulurum benim için aşk erişilmez olmalı özlem olmalı
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.