Erkekler mi yoksa Kadınlar mı fazla ilgiden sıkılırlar?

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
Genelde bazı ilişkilerin bitiş noktalarından biri bir tarafın diğerine fazla ilgi göstermedi olabiliyor.vardır başına böyle bir olay gelen.Suç sevip ilgiyi fazla gösterende mi yoksa o ilgiyi kaldıramayanda mı?

---> Erkekler mi yoksa Kadınlar mı fazla ilgiden sıkılırlar?

ya kadına ilgi gösteririsin çok ilgilisin der ilgi göstermessin sewmiyon mu beni deR $imdi ne demek Lazım Buna ? hahaha

Bi kız olarak cevap verme gereği duydum bu konuya.
arkadaşım herşeyin fazlası zarar her dk yanında olan erkek sıkıyo bi zamn sonra.

İnsanın yapısına göre değişir bnce :D

Ben ilgiyi çok severim. Çok da ilgi gösteririmm. Sıkılmam da sıkmam da ortası bişey :D

bence kızlar daha çok ilgiye muhtaçdırlar çoğu kız hep kendini aslında geri plana atar ama bu onun masumiyetini göstermez ya da çekimserliğini . o yüzden ilgiden sıkılmayan kızlardır erkekler ise aşırı ilgiye maruz kaldılarında cayarlar çoğu erkekte sıkıya gelemez bakın size bi örnek veriyim ya da boşverin :D

sıkılırım ben ilgiden..

bence kızlar daha çok ilgiye muhtaçdırlar çoğu kız hep kendini aslında geri plana atar ama bu onun masumiyetini göstermez ya da çekimserliğini . o yüzden ilgiden sıkılmayan kızlardır erkekler ise aşırı ilgiye maruz kaldılarında cayarlar çoğu erkekte sıkıya gelemez bakın size bi örnek veriyim ya da boşverin :D

bilirkişi konuştu :D:D

ee tecrübeli insanın hali baska oluor :D

kesinlikle kadınlar ilgi kadını boğar mesafe3 ise her daim özletir ben mesela ilgiden cobuk sıkılırım boğulurum benim için aşk erişilmez olmalı özlem olmalı

semih benı takip etme :D tırsıyorum bak korkma uslu durucam abi:D

Seversin Zoruna Gider ....... Diye Başlayan Bir Söz Var Buna Benzer Birşey Sorunun Cevabıda xD

şahsen ben sıkılıyorum ne öyle yapıs yapıs her dk yanmda olcak yada sürekli mesajlascaz fln .

Erkekler
Kendim.icin dusunursem bende sikilganim . Ilginin fazlasinbeni bogar

Samimiyetsiz ve zoraki olmadığı sürece iki tarafın da sıkılacağını sanmıyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri