Erkekler mi, Bayanlar mı iyi araba kullanır?

Erkekler mi, Bayanlar mı iyi araba kullanır?

• Kullanılan toplam oy
    22
---> Erkekler mi, Bayanlar mı iyi araba kullanır?

Bu ankette sadece feministlerin eli bayanlar şıkkına gider :pp

valla bazı bayanlar beni bile sinir etsede kendimi düşünerek kadınlar diyorum

bir seferinde bir bayanın arabasına binmekle hata yaptım bir daha yapmam :D

Yanlış anlaşılmasın ama cinsiyete göre yetenek sınıflandırması gerçekten mantıksız.Kimi kadın vardır,çoğu erkeğin el sürüpte berbat ettiği tadilat işlerini halleder.Kimi erkek vardır,çoğu kadının yapamadığı yemekleri yapar.

Tabiki araba kullanmak adam işi görüyoruz televizyonlarda 40 manevrayla park yapıyor bayanlar.

bu bir meslek araçlarındandır.. tabiki bir erkek diyorum, tarafsız olmak en güzeli..:)

[ı]yanlış anlaşılmasın ama cinsiyete göre yetenek sınıflandırması gerçekten mantıksız.kimi kadın vardır,çoğu erkeğin el sürüpte berbat ettiği tadilat işlerini halleder.kimi erkek vardır,çoğu kadının yapamadığı yemekleri yapar.[/ı]

:36::36:

Erkekler mi :S
Bayanlar tabiki :pp​

genelleme olarak erkekler iyi kullanir.

yani tenik vs. erkekler iyi kullanir ama dikatsiz kullanirlar.
bayanlar ise dikkatli kullanir kurallara uyarlar.
erkekler nekadar iyi kullanirlarsa kullansinlar dikkat edip kurallara uymadigi icin hep kaza yapiyorlar maalesef.

KesinLikLe BizLer :D Hatta bu konu ıle ilgili bi anımı anLatıyım :D

Mahalleye Giricez arkadasımın arabası Neyse arabayı ben kullanıyorum yukardan asagı gelıyorum Baktım karsıdan bı araba gelıyo sag kırdım selektor yapıyorum gelmıyo o selektor yapıyo neyse ben cıktım gıdıcem baktım oda cıktı gelıyo ustume dogru BiLin bakıyım Sürücünün Cinsiyeti Ne 'Kadın' xD Dedım AbLa sen napıyosun Ya bana dedıgı Sey ıse Pardon xD xD Güliyimmi agLıyımmı xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri