Erkekler akıllı kadınlardan korkar mı?

Erkekler akıllı kadınlardan korkar mı?

• evet korkarlar

Oy: 14 42.4%
  • hayir erkek adam hicbirseyden korkmaz

Oy: 5 15.2%
  • Erkegine gore degisir

Oy: 10 30.3%
  • Diger(belirtiniz)

Oy: 4 12.1%

• Kullanılan toplam oy
    33

tuLca

Bayan Üye
-Akıllı,
-duygusal olarak güçlü,
-yüksek eğitim almış,
-ayaklarınla yere basan,

bir kadından korkar mı erkekler?

Goruslerinizi bekliyorum..

neden saygi duymasi gerekir o halde okumamis ayaklari yere basmayan bayana saygi duyulmazmi yani>?

okumakla yada okumamakla alakası yok cunku sen kendını ınsana yerıne koyuyorsan karsındakınıde ınsan yerıne koyman lasım ve saygı gostermen lasım ve bunun bayan olması yada erkek olmasıda onemlı deıldır ınsansa saygı gosterıceksın...

Ama benim buarada sordugum ve goruslerinizi merak ettigim konu akilli vs bayanlardan korkarmi erkekler insan olrk elbetteki saygi duymak gerekir herkese cins ayirimi yapmadan benim bekledigim cvb baska:)

Ben hep şuna inanmışımdır ..

akıLLı bir kadının yanında erkek yeterince rahat oLmaz
ve bu durum erkeqin hiçte hoşuna qitmez tabiki eqitim oLarak erkek kadınLa eşit seviyede deqiLse..

ama...

akıLLı bir adam ise yani akıLLı bir eş eqitim seviyesi ne oLursa oLsun ..
bu kadının çok hoşuna qider..
ve eşiyLe herzaman gurur duyar ve her ortamda gururLanır..

kısaca akıLLı kadınıda erkeqide takdir etmek lazım.. ;)

Ben erkeklerin akıllı kadınlardan korktuğunu düşünüyorumAkıllı ve ayakları yere basan kadınlara hayranlık besliyorlar ama onları tehlikeli buluyorlar.Kadınlar akıllı bir erkekle yaşamayı bir güzellik görürken .Erkekler akıllı bir kadını herzaman sorun olarak görüyorlar.
Benim tercihime göre hayat tatlı bir çekişmedir ve hem akıllı hemde cesur insanlarla daha bir güzel geçer günler...

büyümeye gerek yok güven meselesi insannın kendine olan güveni olduktan sonra alayı gelse boş :) korkmam;)

tamam o zaman sen kur alakayı kendi söyleminle

ben bu kadar emin konusuyorum korkmam diye çünkü kendime güveniyorum korkmyacağımdanda eminim:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri