Semihimi ne kadar sevsemde almam :D Ya siz alırmısınız?
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 25 Ocak 2010 #2 ---> Erkek arkadaşınaza bu kadarlık parfüm alırmısınız? Bunun Ne Özelliği Varmışta 5 Bin Tl ? Sıkınca Bütün Bayanlar Arkasına Filan mı Takılıyormus :|
---> Erkek arkadaşınaza bu kadarlık parfüm alırmısınız? Bunun Ne Özelliği Varmışta 5 Bin Tl ? Sıkınca Bütün Bayanlar Arkasına Filan mı Takılıyormus :|
nones Bayan Üye 25 Ocak 2010 #3 ---> Erkek arkadaşınaza bu kadarlık parfüm alırmısınız? dünyada az yetişen baharatlardan yapılıyormuş bir kişinin yorumunu gördüm öyle özelligi olsa bile ilayda sana almaz
---> Erkek arkadaşınaza bu kadarlık parfüm alırmısınız? dünyada az yetişen baharatlardan yapılıyormuş bir kişinin yorumunu gördüm öyle özelligi olsa bile ilayda sana almaz
sEmih Kayıtlı Üye 25 Ocak 2010 #4 ---> Erkek arkadaşınaza bu kadarlık parfüm alırmısınız? nones' Alıntı: Semihimi ne kadar sevsemde almam Ya siz alırmısınız? Genişletmek için tıkla ... almammı alamammı xD
---> Erkek arkadaşınaza bu kadarlık parfüm alırmısınız? nones' Alıntı: Semihimi ne kadar sevsemde almam Ya siz alırmısınız? Genişletmek için tıkla ... almammı alamammı xD
nones Bayan Üye 25 Ocak 2010 #5 ---> Erkek arkadaşınaza bu kadarlık parfüm alırmısınız? oyy kurban olurum bitanem hayatımda elime o kadar para geçmedi nasıl alayım
---> Erkek arkadaşınaza bu kadarlık parfüm alırmısınız? oyy kurban olurum bitanem hayatımda elime o kadar para geçmedi nasıl alayım
Buğra1 Kayıtlı Üye 28 Ocak 2010 #6 ---> Erkek arkadaşınaza bu kadarlık parfüm alırmısınız? Kız olsam almazdım xD