Erkeğe ve kadına dair 7 söz

Numetrik

Bayan Üye
ERKEK VE KADINA DAİR 7 SÖZ
Bir- Erkekler başarılarını ilk eşlerine, ikinci eşlerini de başarılarına borçluymuş.

İki- Erkekler, çekici buldukları kadınlara aşık olurmuş; kadınlar, aşık oldukları erkekleri çekici bulurmuş.

Üç- Kadın doğru erkeği bulunca, erkek hazır olunca evlenirmiş.

Dört- Kadını, erkeğin unuttukları üzermiş; erkeği, kadının hatırladıkları.

Beş- Erkek, kadın susmuyor diye şikayet edermiş; kadın, erkek konuşmuyor diye.

Altı- Kadınlar, erkeklerin değişeceğini umarak evlenirmiş; erkekler, kadınların değişmeyeceğini umarak.

Yedi- Erkekler gözleriyle, kadınlar kulaklarıyla aşık olurmuş.

alıntıdır

---> Erkeğe ve kadına dair 7 söz

Kadınlar erkeklerin değişeceğini umarak evlenirmiş; erkekler kadınların değişmeyeceğini umarak.

Hirbirine katilmiyorum. Dolayisiyla birisini degirsirmek amac asLa olmamali . Her kim nasila o kisiyi böyle kabuleniceksin yoksa kendi yoluna gidiceksin .....

Tesekürler paylasim icin.....

---> Erkeğe ve kadına dair 7 söz

Kadınlar erkeklerin değişeceğini umarak evlenirmiş; erkekler kadınların değişmeyeceğini umarak.

Hirbirine katilmiyorum. Dolayisiyla birisini degirsirmek amac asLa olmamali . Her kim nasila o kisiyi böyle kabuleniceksin yoksa kendi yoluna gidiceksin .....

Tesekürler paylasim icin.....

Burda aslında kara bir mizah yapmışlar. Sanan tamamen katılıyorum cnm. Koşullu sevmeye girer diğer türlüsü..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri