degerli düşler forum üyeleri: Erkege pembe yakışır mı...? iyi paylaşımlar...:)
İnciBaran Bayan Üye 18 Eyl 2011 #1 degerli düşler forum üyeleri: Erkege pembe yakışır mı...? iyi paylaşımlar...
M Mastor Kayıtlı Üye 18 Eyl 2011 #2 ---> Erkege pembe yakışır mı..?? Giyen erkek ise evet. Dün sergen'de giymiş, yakışmıştı xD Adam olana yakışır.
---> Erkege pembe yakışır mı..?? Giyen erkek ise evet. Dün sergen'de giymiş, yakışmıştı xD Adam olana yakışır.
appluse Bayan Üye 18 Eyl 2011 #4 ---> Erkege pembe yakışır mı..?? yok yakıştırmam ben.. acık pembe olursa belki ama böyle fuşya falan erkekte itici geliyor nedense
---> Erkege pembe yakışır mı..?? yok yakıştırmam ben.. acık pembe olursa belki ama böyle fuşya falan erkekte itici geliyor nedense
filterfunk Bayan Üye 18 Eyl 2011 #8 ---> Erkege pembe yakışır mı..?? pek yakıştırmam... nadiren yakıştırırım...
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 19 Eyl 2011 #10 ---> Erkege pembe yakışır mı..?? Bu konuya en son yazdığımda banlanmıştım. Sebebide edilen hakarete hakretle karşılık vermemdi. Herneyse. Yakışır
---> Erkege pembe yakışır mı..?? Bu konuya en son yazdığımda banlanmıştım. Sebebide edilen hakarete hakretle karşılık vermemdi. Herneyse. Yakışır
Efsunkar Bayan Üye 19 Eyl 2011 #11 ---> Erkege pembe yakışır mı..?? Yakıştığını düşünmüyorum) Başka renk mi yok onlara)
yesil83 Bayan Üye 19 Eyl 2011 #12 ---> Erkege pembe yakışır mı..?? ben kendime bile yakistiramiyorum pembe rengini sevmiyorum ozellikle giyisilerde yine baska seylerde severimde giyisilerde sevmiyorum. evet, sergeni gordugumde zaten bu anket aklima geldi benimde
---> Erkege pembe yakışır mı..?? ben kendime bile yakistiramiyorum pembe rengini sevmiyorum ozellikle giyisilerde yine baska seylerde severimde giyisilerde sevmiyorum. evet, sergeni gordugumde zaten bu anket aklima geldi benimde
E eylulecem Bayan Üye 20 Eyl 2011 #15 ---> Erkege pembe yakışır mı..?? Neden yakışmasın kii pembe kız rengidir diye birşey yok..waLa yakışana gayette çok güzeL yakışıyor
---> Erkege pembe yakışır mı..?? Neden yakışmasın kii pembe kız rengidir diye birşey yok..waLa yakışana gayette çok güzeL yakışıyor
sananee41 Bayan Üye 20 Eyl 2011 #16 ---> Erkege pembe yakışır mı..?? ten renqine qöre deişir esmer'e yakışır tabi ama sarışına asLa
Yitirilen Banned 20 Eyl 2011 #17 ---> Erkege pembe yakışır mı..?? adamlikla ne alakasi var pembenin birisine yakisma yada yakismama konusunda??? bazilariniz gercekden insani hayrete dusuruyor.. bence tasiyabilene yakisir...
---> Erkege pembe yakışır mı..?? adamlikla ne alakasi var pembenin birisine yakisma yada yakismama konusunda??? bazilariniz gercekden insani hayrete dusuruyor.. bence tasiyabilene yakisir...
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 22 Eyl 2011 #18 ---> Erkege pembe yakışır mı..?? yakışmaması için bir sebep mi var anlayamadım da pek :s
D Düş'eş Bayan Üye 22 Eyl 2011 #19 ---> Erkege pembe yakışır mı..?? Herşeyde Erkek Adam kalıbını kullanarak işte ; Erkek adam onu yaparmı erkek adam bunu yaparmı demek tuhaf Bazılarına çok yakışıyor ayrıca
---> Erkege pembe yakışır mı..?? Herşeyde Erkek Adam kalıbını kullanarak işte ; Erkek adam onu yaparmı erkek adam bunu yaparmı demek tuhaf Bazılarına çok yakışıyor ayrıca