Erkan Oğur - İ. Hakkı Demircioğlu- Bülbülüm Altın Kafeste 21FHBHPQE94
H HaDeS Kayıtlı Üye 28 Nis 2012 #1 Erkan Oğur - İ. Hakkı Demircioğlu- Bülbülüm Altın Kafeste Son düzenleme: 4 Nis 2017
ashli Bayan Üye 16 Eki 2012 #2 ---> Erkan Oğur - İ. Hakkı Demircioğlu- Bülbülüm Altın Kafeste Nasıl duygulanıyo insan dinlerken muhteşem
---> Erkan Oğur - İ. Hakkı Demircioğlu- Bülbülüm Altın Kafeste Nasıl duygulanıyo insan dinlerken muhteşem
Director23 Banned 17 Eki 2012 #3 ---> Erkan Oğur - İ. Hakkı Demircioğlu- Bülbülüm Altın Kafeste Hemşehrim, yine urmuş 6 telli sazına Müthiş bir yorum.
---> Erkan Oğur - İ. Hakkı Demircioğlu- Bülbülüm Altın Kafeste Hemşehrim, yine urmuş 6 telli sazına Müthiş bir yorum.
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 27 Eyl 2013 #4 ---> Erkan Oğur - İ. Hakkı Demircioğlu- Bülbülüm Altın Kafeste ben sana aldanamam yarim. ben sana dayanamam.
---> Erkan Oğur - İ. Hakkı Demircioğlu- Bülbülüm Altın Kafeste ben sana aldanamam yarim. ben sana dayanamam.
M Moreas Bayan Üye 11 Ocak 2014 #5 ---> Erkan Oğur - İ. Hakkı Demircioğlu- Bülbülüm Altın Kafeste Dertlendirir insanı ama yine dinlenir... Atam'ın en sevdiği şarkılardan ayrıca.
---> Erkan Oğur - İ. Hakkı Demircioğlu- Bülbülüm Altın Kafeste Dertlendirir insanı ama yine dinlenir... Atam'ın en sevdiği şarkılardan ayrıca.
N Nuyageva Bayan Üye 4 Eki 2015 #6 ---> Erkan Oğur - İ. Hakkı Demircioğlu- Bülbülüm Altın Kafeste Off off ... Harika paylasim.
Sibel1 Bayan Üye 7 Eki 2015 #7 ---> Erkan Oğur - İ. Hakkı Demircioğlu- Bülbülüm Altın Kafeste harika tek kelime ile yorum da türkü de Erkan Oğur candır
---> Erkan Oğur - İ. Hakkı Demircioğlu- Bülbülüm Altın Kafeste harika tek kelime ile yorum da türkü de Erkan Oğur candır
R Raspa Kayıtlı Üye 16 Eki 2015 #8 ---> Erkan Oğur - İ. Hakkı Demircioğlu- Bülbülüm Altın Kafeste Ancak ve ancak bu yorum dillendirebilirdi yüreğimi .. Bir yanım sıcak sahillerde diğer yanım ise sarp vede gelinkilk giymiş toroslarda kaldı .. Muhabbetle sizlere Hocam .. Derdim Erkan Oğur ..
---> Erkan Oğur - İ. Hakkı Demircioğlu- Bülbülüm Altın Kafeste Ancak ve ancak bu yorum dillendirebilirdi yüreğimi .. Bir yanım sıcak sahillerde diğer yanım ise sarp vede gelinkilk giymiş toroslarda kaldı .. Muhabbetle sizlere Hocam .. Derdim Erkan Oğur ..
Sibel1 Bayan Üye 19 Ocak 2016 #9 ---> Erkan Oğur - İ. Hakkı Demircioğlu- Bülbülüm Altın Kafeste başladık yine Erkan Oğur'dan bu gece de
---> Erkan Oğur - İ. Hakkı Demircioğlu- Bülbülüm Altın Kafeste başladık yine Erkan Oğur'dan bu gece de
H HaDeS Kayıtlı Üye 4 Nis 2017 #11 ---> Erkan Oğur - İ. Hakkı Demircioğlu- Bülbülüm Altın Kafeste ...ötme bülbül,Yarım hasta,Amaaan....