Eriş'ten Tolgahan yorumu..

ParadokS

Kayıtlı Üye
Levent Eriş, geçtiğimiz sezon taraftar ile Tolgahan arasındaki kopan bağın yeniden onarılacağına inandığını söyledi.

Adanaspor taraftarına seslenen Levent Eriş şöyle konuştu:
"Ben Adanaspor taraftarının çok duyarlı olacağına inanıyorum. Bu büyük taraftarın takımı için herşeyi yapabilecek bir taraftar kitlesine sahip olduğunu biliyorum. En sıkıntılı günlerde takımının yanında olduğunu bizzat şahit oldum, çünkü ben Adana'da yaşadım ve biliyorum. Bunu bir sezon boyunca gördüm. Ben Adanaspor taraftarına kendi oyuncusuna, takımının kaptanlarından birine, hakikaten kaleci bazında Türkiye'nin en iyi kalecisi yeteneklerine sahip olan bu oyuncusuna sahip çıkacağına inanıyorum. Yaşananlar vardır, yaşanmıştır. Dün dün de kaldı, Mevla'nın çok güzel bir sözü var; 'Dün dünde kaldı cancağımız, bugüne bakmak lazım' sözünden yolundan çıkarak ben bugüne bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Tolgahan'ın çok yetenekli olduğuna inanıyorum. Evet çocuk onlar, onlar hata yapabilirler, onlar hata yaptığı için onları safdışı bırakamayız. O hatalardan ders çıkarmışlardır. Ve çıkarılacak derstende bizim taraftarımız onlara, evlatlarına sahip çıkacaklardır. Neticede Adanaspor formasını giymiş ve o formayı sonuna kadar terini akıtmış, o yüzden ben onların daha duyarlı olabileceğine inanıyorum. Evlatlarına sahip çıkacaklarını biliyorum. Biz babayız, babalar evlatlarına her zaman sahip çıkar. Sezon başlamadan böyle bir kaynaşmanın, böyle bir birlikteliğin olacağından eminim. Biz türk toplumu olarak duygusal insanlarız, Akdeniz'in insanlarıyız, futbolcusuna sahip çıkan, duygusallığı ön planda tutarız. Ben de taraftarımızın Tolgahan'a sahip çıkacağına ve onu sezona rahat başlatacaklarına inanıyorum."​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri