Erik Reçeli Tarifi - Erik Reçeli Nasıl Yapılır - Erik Reçeli Hakkında...

AySe^^

Bayan Üye
erik3-533x400.jpg


Malzemeler
1 kg. Erik
1 kg. toz şeker
100 gr. glikoz
3 gr. limon tuzu veya 1 çay kaşığı


Hazırlanışı
Erikleri yıkadıktan sonra bir süzgece çıkarınız. Hafifçe yanlarından bıçakla yarıp çekirdeklerini yarınız. Sonra kayısı reçeli gibi hazırlayıp kaynatarak limon tuzunu ilâve ediniz. Sonra kaynatıp kıvamına getirip ateşten alı*nız, glikozunu ilâve edip yarı hararetini kaybe*dince kavanozlara doldurup ağızlarını kapalı ola*rak muhafaza ediniz.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst