Erik Marmelatı (Alman Mutfağı)

ashli

Bayan Üye
Erik Marmelatı (Almanya)

450 ml alan 3 kavanoz için

MALZEME
1,2 kilo çekirdekli (1 kilo çekirdeksiz) kırmızı erik,
4 çorba kaşığı limon suyu,
3 tutam toz karanfil,
500 g pratik reçel şekeri,

Yapılışı

1. Erikleri mikserde püre haline getirin.
2. Püreyi limon suyu ve toz karanfil ile büyük bir tencereye koyun, reçel şekerini ilave edin. Devamlı karıştırarak 3 dakika kaynatın.
3. Üstünde oluşan köpüğü alın.
4. Marmeladı kavanozlara doldurun, kavanozları hemen kapatın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst